«Η έκπληξη στην ΔΕΘ θα είμαι… εγώ» είπε ο Μητσοτάκης στους δημοσιογράφους

Oύτε ο Mr Bean τέτοιο χιούμορ!

Must Read

Mίνι δεξίωση στους δημοσιογράφους που θα καλύψουν την 88η ΔΕΘ παρέθεσε το βράδυ της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον συνόδευσαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και τα 3 στελέχη του γραφείου Τύπου του Μαξίμου, Πάνος Αμυράς, Χρήστος Ζωγράφος και Γιώργος Ευθυμίου.

Βεβαίως, δεν έλειψαν τα πηγαδάκια με τον πρωθυπουργό, ο οποίος προχώρησε σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για το περιεχόμενο της ομιλίας και των μέτρων που θα ανακοινώσει στην καθιερωμένη ομιλία.

«Η έκπληξη στην ομιλία θα είμαι… εγώ. Η φετινή ομιλία μου, μου αρέσει πολύ» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Oύτε ο Mr Bean τέτοιο χιούμορ!

Σε άλλα νέα, για το Μετρό Θεσσαλονίκης είπε στους δημοσιογράφους «είμαι αισιόδοξος, θα εκπλαγείτε με τους σταθμούς του Μετρό… 30 Νοεμβρίου θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι στην πόλη».

Για τα χαρτοφυλάκια της Κομισιόν δήλωσε πως για τον Απόστολο Τζιτζικώστα «παίζουν» 2: Το Μεταφορών και το Κοινωνικής Συνοχής δείχνοντας προτίμηση στο δεύτερο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο πιο άχρηστος ανίκανος πρωθυπουργός που έχει περάσει ποτέ έχει κάνει την Ελλάδα το πειραματόζωο της Γερμανίας όχι ότι ο Τσίπρας ήταν καλύτερος αλλά τώρα το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως η Ελλάδα έχει γίνει μπαταρία τής Ευρώπης και αποθήκη λαθρομεταναστων για αυτό οι Ευρωπαίοι μας κράτησαν στο ευρώ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This