Ν.Δ. ΒΥ NIGHT!

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και γαλάζια στελέχη

Must Read

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι Επτά Θάλασσες, η Μασσαλία και πλήθος trendy μπαρ και μοντέρνα ρεστοράν του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που υποδέχτηκαν τους ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και λοιπούς παρατρεχάμενους της Ν.Δ. στα… παρασκήνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Μέχρι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μεράκλωσε και το ‘ριξε στο τραγούδι!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Επέστρεψαν, εν ολίγοις, οι χαρές και τα πανηγύρια στη ΔΕΘ, τα πάρτι, τα ατελείωτα τσουγκρίσματα των ποτηριών με τα ακριβά κρασιά, τα τραγούδια και οι χοροί, παρά τα προβλήματα της κυβέρνησης και τις δημοσκοπήσεις, που την παρουσιάζουν… χιλιόμετρα πίσω από το περίφημο 41%!

Το πρώτο happening αμέσως μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο διοργανώθηκε από τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Δημήτρη Φίστα, ιδιοκτήτη του μπαρ Partytura, στο σινέ Ελληνίς, ακριβώς δίπλα από το «Βελλίδειο». Εκεί το κέφι ανέβηκε τόσο, που η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να δείξει και τα φωνητικά της προσόντα, και το έριξε στο τραγούδι!

Στα πρώτα τραπέζια κάθονταν οι βουλευτές Καλαφάτης, Ευθυμίου και Παππάς και δίπλα τους οι Σιμόπουλος και Κούβελας με μεγάλες παρέες. Τα προηγούμενα χρόνια, λίγο η οικονομική κρίση και λίγο η πανδημία, είχαν παγώσει το κέφι. Φέτος, όμως, αυτό επέστρεψε! Τι και αν οι πολίτες στενάζουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, με την ακρίβεια να χτυπά διαρκώς τα ελληνικά νοικοκυριά; Τα πάρτι… πάρτι για τους δεξιούς. Το δεύτερο σημείο αναφοράς της διασκέδασης ήταν το Shelter, όπου έκανε κάλεσμα η γραμματεία Οργανωτικού. Ο οικοδεσπότης Στέλιος Κονταδάκης, γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ., υποδέχθηκε εκατοντάδες στην κυριολεξία άτομα – κυρίως από τον κομματικό μηχανισμό όλης της χώρας.

 

Από την άλλη, γιορτή σε κλαμπ έκανε και η ΟΝΝΕΔ και σε αυτή εκλήθησαν πολλά κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη. Το ποτό του με τους νεολαίους ήπιε και ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, τσουγκρίζοντας αρκετές φορές το ποτήρι με το μοχίτο του…

 

Και ο υπουργός Περιβάλλοντος Θεόδωρος Σκυλακάκης τραπέζωσε στην ταβέρνα Μασσαλία νεοδημοκρατικά στελέχη και, όπως μαθαίνουμε, η μάσα… πήγε σύννεφο.

 

Οσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Μετά το πέρας της ομιλίας του δείπνησε μετά της Μαρέβας στο μοδάτο Οψοποιών Μαγγενείαι, στο οποίο πέρσι είχε πάει και ο Αλέξης Τσίπρας. Την προηγούμενη ημέρα, την Παρασκευή το βράδυ δηλαδή, ο Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα ήταν καλεσμένοι του προέδρου του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσου, στο «Electra Palace». Στο τραπέζι παρακάθισαν ο Τάκης με τη Νάντια Θεοχαράκη, προσκεκλημένοι επίσης του μετόχου του «Electra», κ. Ρέτσου.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This