Για φακελάκι από καρκινοπαθή είχε συλληφθεί ο γιατρός που διαφημίζει ο Άδωνις

Μόλις ο χειρουργός έλαβε τα χρήματα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες

Must Read

Τι ζούμε! Το ΕΣΥ και το αρμόδιο υπουργείο είναι στα χέρια του Άδωνι Γεωργιάδη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η δημόσια Υγεία είναι στην προαίρεσή του. Και δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Όπως και οι θαυμαστές του.

Ο γιατρός, ο οποίος μέσα από την αίθουσα του χειρουργείου έβγαλε την μάσκα για να φτιάξει διαφημιστικό βίντεο για τον Άδωνι, είχε συλληφθεί το 2019 για φακελάκι από καρκινοπαθή.

Πρόκειται για τον πολύ γνωστό χειρουργό του Ιπποκράτειου, Γιώργο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος, αφότου ασθενής υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο τον Ιούνιο 2018, του ζήτησε το πρώτο φακελάκι, το οποίο και έλαβε.

Η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και χρειάστηκε νέες επεμβάσεις, για τις οποίες πλήρωσε εκ νέου τον γιατρό. Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου υπηρετεί ο γιατρός με ακατάσχετη αιμορραγία. Έτσι, αποφάσισε να καταγγείλει τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα το ποσό να προσημειωθεί. Μόλις ο χειρουργός έλαβε τα χρήματα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως καταγγέλλει ο ασθενής, έχει δώσει συνολικά στον γιατρό 2.650 ευρώ.

Δείτε το εγκωμιαστικό βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Από πατάτα σε πατάτα το πάει ο Σπύρος. Έτσι και προ εβδομάδος δήλωσε ότι για ότι για πρώτη φορά έγινε μεταμόσχευση πνευμόνων και καρδιάς στην Ελλάδα. Δεν τον ενημέρωσαν ότι μεταμόσχευση καρδιάς και πνευμόνων στην Ελλάδα για πρώτη φορά είχε γίνει πριν από τριάντα πέντε χρόνια περίπου .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This