Απίστευτο! Ο Σολτς στέλνει στον Μητσοτάκη τους Αφγανούς και παίρνει 250.000 εξειδικευμένους εργάτες από την Κένυα

Καλά πήγε και αυτό

Must Read

Η νέα πολιτική της Γερμανίας για το Μεταναστευτικό έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Ευρώπη. Ο Όλαφ Σολτς προκαλεί σοβαρούς τριγμούς στην Συνθήκη Σένγκεν και ανοίγει τον δρόμο σε άλλες χώρες μέλη της ΕΕ να ακολουθήσουν.

Ο Γερμανός καγκελάριος εργάζεται βεβαίως για την πολιτική του μετοχή στο εσωτερικό και δευτερευόντως για τα συμφέροντα της χώρας του. Στο πλαίσιο αυτό πιάνει κορόιδο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Σολτς τού στέλνει… πεσκέσι Αφγανούς που δεν τους χρειάζεται και συνάπτει συμφωνία για την υποδοχή 250.000 εξειδικευμένων εργατών από την Κένυα.

Με άλλα λόγια, πάρε Ελλάδα τους άχρηστους να έχεις να πορεύεσαι και η Γερμανία θα έχει σωστούς εργαζομένους για να τρέξουν την βαριά βιομηχανία της.

Win Win δεν το λες…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This