Ο εμπνευστής της Συμφωνίας των Πρεσπών Κοτζιάς μας κάνει μαθήματα εξωτερικής πολιτικής…

Το νέο του βιβλίο για τον Μαρξ και τη διπλωματία, ενώ ετοιμάζει και επόμενο για τα εθνικά θέματα, στα οποία διέπρεψε!

Must Read

Ο κύριος καθηγητής Νίκος Κοτζιάς ήταν ο εμπνευστής και προπαγανδιστικής της άκρως επικίνδυνης για τα εθνικά μας συμφέροντα, Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αφού δούλεψε ως Πρεσβευτής- Εμπειρογνώμων στο Υπουργείο Εξωτερικών από το 1992 έως το 2008, το διάστημα Ιανουάριος 2015 – Οκτώβριος 2018, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ήταν Υπουργός Εξωτερικών και με αυτή του την ιδιότητα προχώρησε την υπογραφή της επονείδιστης Συμφωνίας.

Πλέον το έχει ρίξει στη συγγραφή και από τις εκδόσεις «Κάκτος» κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο με τίτλο «Μαρξ και διπλωματία- Θεωρία και πρακτική της εξωτερικής πολιτικής και των διεθνών σχέσεων», μιας και δεν μπορεί να ξεχάσει τις καταβολές του από την εποχή που κυκλοφορούσε με αμπέχονο.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του μας παραδίδει μαθήματα εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας, πεδία στα οποία… διέπρεψε! Μάλιστα έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου για τις 28 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Κοτζιάς ετοιμάζει και ένα ακόμη βιβλίο, με θέμα τα εθνικά θέματα στην εξωτερική πολιτική! Μιλάμε δηλαδή για το άκρον άωτον του θράσους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This