Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός τόπου και χρόνου

Must Read

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει συνηθίσει να υποδέχεται και για λογαριασμό των Ευρωπαίων τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και αντιδρά όταν κάποιοι προσπαθούν, ή απλώς υπόσχονται, να χαλάσουν αυτή τη… συνήθεια.

  • Η θέση μας/
    Εφημερίδα Δημοκρατία

Ο λόγος γίνεται για τον καγκελάριο Σολτς και συνολικά για το γερμανικό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Υπόσχονται να προσπαθήσουν -έστω και στο «και πέντε» του ρολογιού των παγκόσμιων εξελίξεων– να βάλουν φρένο στη λαθρομετανάστευση και στον εποικισμό της «ατμομηχανής της Ευρώπης» από ισλαμικούς πληθυσμούς. Το κίνητρο για την -πιθανώς πρόσκαιρη, υποκριτική και σπασμωδική- αλλαγή της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού ζητήματος είναι η αύξηση της απήχησης του εθνικιστικού κόμματος AfD και γενικότερα των πατριωτικών κινημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο καγκελάριος Σολτς και οι όμοιοί του δεν θα ήθελαν να αντικατασταθούν από πολιτικούς με αντιμεταναστευτική ατζέντα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιδρά και ζητά από τους Ευρωπαίους «αλληλεγγύη». Δηλαδή να μπαίνουν όσοι επιθυμούν και να μοιράζονται ισομερώς στις ευρωπαϊκές χώρες. Ολοι γνωρίζουμε πού οδηγεί αυτό. Ο Ελληνας πρωθυπουργός αντί να συζητά με τους ομολόγους του πώς θα αναχαιτιστεί η εισβολή των αφροασιατικών πληθυσμών, απλώς ενδιαφέρεται για τον ρυθμό της ολοκλήρωσης του σχεδίου αντικατάστασης των Ευρωπαίων από αλλογενείς και αλλόθρησκους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η τρανότερη απόδειξη της αλήθειας που φέρει εντός της η φράση «οι Ελληνες πολιτικοί είναι οι παλαιοημερολογίτες της Νέας Τάξης. Συγχρονίζονται με την προηγούμενη και ξεπερασμένη φάση της παγκοσμιοποίησης».

Η προαναφερθείσα διαπίστωση ανήκει στον Νεοκλή Σαρρή (1940-2011). Ο αξέχαστος Κωνσταντινουπολίτης, απόφοιτος της Μεγάλης του Γένους Σχολής, καθηγητής πανεπιστημίου και φλογερός πατριώτης είχε καταλάβει για τα καλά την υστέρηση των εκπροσώπων της ημεδαπής πολιτικής αλλά και πνευματικής «ελίτ» σε όλους τους τομείς που είναι κρίσιμοι για το έθνος. Είχε αντιληφθεί ότι δεν μπορούν να συγχρονιστούν ούτε με τα συμφέροντα και τις δυνάμεις που τους έφεραν στην εξουσία και τους διατηρούν εκεί – μέχρι να βρεθούν άλλοι, εξίσου πειθήνιοι στα κελεύσματα των ξένων αλλά ικανότεροι. Ο Σαρρής έχει δίκιο. Η Ευρώπη και η Δύση ολόκληρη αλλάζουν και οι Ελληνες συστημικοί πολιτικοί υποστηρίζουν την προηγούμενη και ξεπερασμένη φάση της παγκοσμιοποίησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This