Ο Γκρίνμπεργκ προειδοποιεί για ενδεχόμενη πολιτική αυτοκτονία

Must Read

Αφού το Μαξίμου έκανε ό,τι μπορούσε για να αφανίσει κυριολεκτικά την αντιπολίτευση, στοχοποίησε ότι υπήρχε στα κόμματα όλου του πολιτικού φάσματος που θα μπορούσαν να απειλήσουν την Ν.Δ. και δολοφόνησε μεθοδικά τον χαρακτήρα κάθε προσώπου που θα μπορούσε να θεωρηθεί «επικίνδυνο», τώρα αντιμετωπίζει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Δεν χρειαζόταν φυσικά ένας γκουρού όπως ο Γκρίνμπεργκ για να το εντοπίσει. Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος όμως, φαίνεται να έχει στείλει φιρμάνι στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, ότι η λογική της εξόντωσης των «βάρβαρων» ενδέχεται να οδηγήσει σε μία πρωτοφανή πολιτική αυτοκτονία του Μητσοτάκη. Μία εξέλιξη που αποτυπώνεται περίτρανα στην φράση «και τι θα απογίνει τώρα ο Κυριάκος χωρίς βαρβάρους»;

Μία απολύτως λογική εξέλιξη, καθώς ο Μητσοτάκης ανδρώθηκε και επιβίωσε πολιτικά, κατηγορώντας τους άλλους. Κάθε φορά που κάποιος στηλιτεύει την κυβερνητική πολιτική, δεχόταν ανελέητη επίθεση και χαρακτηριζόταν ως πράκτορας του ΣυΡιζΑ, οι απαντήσεις βασίζονταν στο τρίπτυχο «θυμηθείτε πως θα είχαν κάνει Τσίπρας, Κατρούγκαλος και Τσακαλώτος» στις Ευρωεκλογές είχαμε βρει την επωδό του πόθεν έσχες Κασσελάκη, την ώρα που ο Μητσοτάκης δεν είχε καταθέσει το δικό του και έδινε παρατάσεις κλπ.

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Ο Μητσοτάκης βρίσκεται αντιμέτωπος μόνο με τα πεπραγμένα του, δεν του έχει απομείνει κανένας για να κατηγορήσει και καταρρέει στις δημοσκοπήσεις κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο.

Αν αυτή η πορεία συνεχιστεί, ο Μητσοτάκης θα αφανιστεί πολιτικά…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This