Σε αμόκ ο Γεωργιάδης, έβριζε τον Πολάκη και φώναζε στον Παππά που ήταν εκτός πάνελ

Must Read

Σε αδιανόητο παραλήρημα ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της εμφάνισής του σε τηλεοπτικό σταθμό όπου επιχείρησε για άλλη μια φορά να πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο υπουργός υγείας άρχισε να εξαπολύει ύβρεις κατά του Παύλου Πολάκη για την αμαρτωλή υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ επιτέθηκε στον Νίκο Παππά που βρίσκονταν εκτός πάνελ και θα εμφανιζόταν στη συνέχεια.

Μάλιστα, η έκρηξη του Άδωνι προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παρουσιαστών. 




Σε δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς όταν τελικά εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση, σχολίασε:  «Είναι η φύση της ΝΔ. Το να βλέπει κανείς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζήταγε να μην του κλέψει ο Τόμσεν τη δόξα για τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον χώρο της υγείας, να μας κάνει και διαλέξεις για το τι σημαίνει φασισμός. Ο αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς» είπε και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η ΝΔ, αυτός είναι ο αντιπρόεδρός της. Και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάρα πολύ συστηματικά ξεδιπλώνει μια στρατηγική ιστορικού αναθεωρητισμού για να χωράει και ο Αδ. Γεωργιάδης μέσα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Πολάκης είναι ένα φασιστόμουτρο τγς αριστεράς. Ένα Σταλινικό σκουπίδι. Χωρίς κανένα σεβασμό, Παύλο Πολάκη άντε και γ@μήσου. Ένα αιδιόπανο είσαι.

  2. Όταν δηλαδή
    Απολύσατε τόσους ανθρώπους επειδή δεν ήθελαν να κάνουν το τρύπημα του Μητσοτάκη Αυτό πως λέγεται; Πιστεύω ότι στην Ελλάδα υπάρχει τουλάχιστον ένας αληθινός εισαγγελέας που περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Ένας χρειάζεται μόνο για να γίνει η αρχή

    • Δεν απέλυσαν μόνο ανθρώπους που δεν ήθελαν ή και δεν έκαναν τη φόλα των λεγάμενων..
      Απαίτησαν και πέτυχαν,να μην βρίσκουν δουλειά,και όσοι ήταν άνεργοι και δεν θέλαν να κάνουν την αηδία τους..
      ..
      Μέχρι και συνταξιούχους εκβίαζαν από τα κανάλια κάθε μέρα,με τις χειρότερες εκφράσεις από δημοσιο-καφράκια και μαιντανούς κάθε είδους..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This