Πεθαίνει το έθνος μας και κανείς δεν μιλάει

Must Read

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο ότι κινδυνεύουμε με αφανισμό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρυφό καμάρι. Είναι, πλέον, τόσο ταχείς οι ρυθμοί μείωσης του πληθυσμού της πατρίδας μας, ώστε ακόμα και ξένοι, πρωταγωνιστές των εξελίξεων στις νέες τεχνολογίες, στην αεροδιαστημική και στην οικονομία, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

  • Η θέση μας/
    Εφημερίδα Δημοκρατία

Οπως έγινε γνωστό χθες, ο Ιλον Μασκ έκανε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, η οποία είναι ιδιοκτησία του, για τις εκρηκτικές διαστάσεις της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Αναδημοσίευσε την ανάρτηση του επιχειρηματία, συγγραφέα και δημοσιογράφου Μάριο Νάουφαλ, η οποία έγραφε: «Νέα στοιχεία προβλέπουν ότι ο πληθυσμός της (σ.σ.: Ελλάδας) θα μειωθεί απότομα έως και 25% έως το 2070, πολύ υψηλότερο από τον μέσο όρο της Ε.Ε., που είναι 4%. Το 2022, η χώρα κατέγραψε λιγότερες από 77.000 γεννήσεις, τις χαμηλότερες εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 140.000». Ο Μασκ σχολίασε την ανάρτηση με τα ακόλουθα: «Ουάου, σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν από όσα μωρά γεννήθηκαν στην Ελλάδα».

Η πορεία του ελληνικού έθνους δεν είναι κάτι που αφήνει αδιάφορη την παγκόσμια κοινότητα. Οι Ελληνες είναι εκείνοι που έθεσαν τις βάσεις για την οικοδόμηση του πολιτισμικού συνόλου, το οποίο συνοπτικά αποκαλείται «Δύση». Αναμενόμενο είναι να υπάρχει ενδιαφέρον ειδικά από ανθρώπους που γνωρίζουν Ιστορία και έχουν ενδιαφέρον για το μέλλον του πολιτισμού μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν κριθεί με βάση όσα έχει πράξει μέχρι σήμερα, τότε κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους βασικούς υπευθύνους αυτής της τραγικής εξέλιξης. Αντί να ενδιαφερθεί για να αυξηθούν οι γεννήσεις των Ελλήνων, νομιμοποίησε μυριάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες και ίδρυσε… υπουργείο για την Οικογένεια, το οποίο ουδέν έχει προσφέρει στην κοινή υπόθεση.

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι έπραξε το… καθήκον του ως πρωθυπουργός, που ενδιαφέρεται για την επιβίωση του Ελληνισμού, επειδή νομοθέτησε την αναγνώριση του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι κυρίως η απώλεια. Το πέρασμά της θα αφήσει ερημοποιημένους τόπους, καμένα δάση και γεμάτα νεκροταφεία.

Δείτε επίσης: Μασκ: «Ουάου, σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν παρά γεννήθηκαν στην Ελλάδα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θυμάστε τις πορείες με τα συνθήματα “Να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς” από κάτι ψυχανωμαλους κλόουν τρανσοπουστες πακιστανοτσολια και απλυτες φεμινιστριες της δικαιωματιστικης ναζιστικής αριστεράς; Αυτό με τον Μητσοτάκη είναι πλέον η ΝΔ. Φάτε 41τακατο τώρα

  2. Ο Κούλης είναι υπεράνω του έθνους.
    Εχει πάρει εργολαβία μαζί με τις λοιπές εξουσίες που μέχρι σήμερα κάνουν την 🦆 γιατί είναι χορτατες τον αφανισμό των Ελλήνων και την ερημοποίηση της χώρας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This