Κλίμα εσωστρέφειας (;) και στο κόμμα ΝΙΚΗ

Must Read

Κύκλος εσωστρέφειας περιέβαλε αιφνιδίως τη ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού, εξαιτίας της πρόθεσης στελεχών και επιστημονικών συνεργατών να εκτεθούν ως υποψήφιοι για την προεδρία του κινήματος στο επερχόμενο συνέδριο. Αρχικά έγινε γνωστό ότι οι «επίδοξοι» πρόεδροι διεγράφησαν. Ωστόσο, ο κ. Νατσιός σε επικοινωνία του με τη «δημοκρατία» σημείωσε ότι ουδείς έχει διαγραφεί.

Εξάλλου, επίσημες πηγές από το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα – ΝΙΚΗ ανέφεραν χθες ότι «κανένα θέμα αμφισβήτησης του προέδρου Δ. Νατσιού δεν υπάρχει στη ΝΙΚΗ, όπως λανθασμένα παρουσιάστηκε σε μικρή μερίδα του Τύπου την προηγούμενη εβδομάδα».

Ωστόσο, η «μικρή μερίδα του Τύπου», στην οποία παρουσιάστηκαν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, βασίστηκε σε αναρτήσεις των ίδιων των συνεργατών και μελών του κόμματος. Για την πλήρη εικόνα αναφέρουμε ότι την περασμένη εβδομάδα (11/9) ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Χιωτακάκος, και ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος, ανακοίνωσε μέσω facebook ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του κινήματος εν όψει του επικείμενου συνεδρίου. Η ανακοίνωση αιφνιδίασε ηγεσία και μέλη, με τον κ. Χιωτακάκο να ανακοινώσει την επομένη (12/9), πάλι μέσω facebook, ότι διεγράφη από τη ΝΙΚΗ με εντολή του προέδρου.

Στη νέα ανάρτησή του, ο Δ. Χιωτακάκος ανέφερε επί λέξει: «Με εντολή του προέδρου, σε λιγότερο από 24 ώρες από την ανακοίνωσή μου περί της προθέσεώς μου να υποβάλω την υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στο συνέδριο, διακόπηκε η συνεργασία μου ως επιστημονικός συνεργάτης. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι “πρέπει να σεβόμαστε το ψωμί που τρώμε” και ότι “έχω εργασιακή σχέση με τη ΝΙΚΗ και με την ενέργειά μου δημιουργώ τραύματα στο σώμα της”».

Ακολούθως, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Χιωτακάκου πυροδότησε την εκδήλωση και δεύτερης υποψηφιότητας, αυτής του βουλευτή της Β3 Αθηνών του κόμματος Νικολάου Βρεττού, που ανακοίνωσε την πρόθεσή του μέσω σχολίου κάτω από την ανάρτηση του Δ. Χιωτακάκου. Τελικώς, ο Δ. Νατσιός σε πάρεμβασή του διαβεβαίωσε ότι «εμείς στη ΝΙΚΗ δεν διαγράφουμε και η βάση του κόμματος παραμένει συμπαγής και ισχυρή».

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This