Το λάθος του Αταμάν και τα εθνικά θέματα

Must Read

Πολλά και πολλοί χωρούν στους πάγκους των ελληνικών ομάδων. Oμως, υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν ότι δεν χωρά η αλήθεια. Ενας από εκείνους που οργίζεται όταν ακούγεται η αλήθεια για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο είναι ο Τούρκος προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

  • Η θέση μας/
    Εφημερίδα Δημοκρατία

Σε αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟ στην Κύπρο οπαδοί στις εξέδρες σήκωσαν πανό που έγραφε «50 χρόνια παράνομης Κατοχής – Κανείς δεν ξεχνά». Αυτή η αυτονόητη και χειροπιαστή αλήθεια, το πασιφανές έγκλημα των Τούρκων, που έχει αναγνωριστεί και καταδικαστεί από τον ΟΗΕ, έκανε έξαλλο τον κ. Αταμάν. Ο προπονητής του ΠΑΟ αντέδρασε οργισμένος και, μάλιστα, φρόντισε να αποβληθεί, ώστε να μην υποχρεωθεί να βρίσκεται στο γήπεδο έχοντας πανό με αυτό το σύνθημα στην…πλάτη του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε ότι «στο γήπεδο, όπου πρέπει να κυριαρχεί ο αθλητισμός και η φιλία, άνοιξε πολιτικό πανό από μια ομάδα ατόμων, που δεν μπορεί να συγκριθεί με τη φιλοξενία που βλέπουμε εδώ. Εξέφρασα την αντίδρασή μου στην κατάσταση αυτή με τον πιο εμφατικό τρόπο, ώστε να επιστήσω την προσοχή σε αυτή την κατάσταση. Τα γήπεδα είναι τόπος φιλίας και ειρήνης, όχι πολιτικής».

Ο προπονητής του ΠΑΟ κάπου τα έχει μπερδέψει. Ουδείς του ζήτησε να συμμεριστεί το ολόσωστο και εθνικά επιβεβλημένο περιεχόμενο του πανό. Άλλωστε, οι Τούρκοι είναι δύσκολο να αρχίσουν να αποδέχονται την αλήθεια για την Ιστορία και τον πολιτισμό τους, διότι θα υποχρεωθούν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους αισχυνόμενοι για τις θηριωδίες, τις γενοκτονίες, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι πρόγονοί τους. Επίσης, θα συνειδητοποιούσαν ότι ζουν σε κλεμμένες γαίες και αυτό που αποκαλούν «πατρίδα» ιστορικά ανήκει σε άλλους.

Δεν ζήτησε κάποιος από τον κ. Αταμάν να προβεί σε δήλωση συγγνώμης για την εθνικότητά του ή να την αλλάξει. Δικαίωμά του να την έχει. Δικαίωμά του να έχει τις απόψεις του. Ομως, δεν έχει κανένα δικαίωμα να προσπαθεί, είτε εμμέσως είτε ευθέως, να λογοκρίνει τους Ελληνες και να επιβάλει σιωπητήριο για την εισβολή των ανθρωπόμορφων τεράτων του «Αττίλα» στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το θέμα είναι οτι τον καλύπτει η διοίκηση της ΚΑΕ.
    Η Ελλάδα είναι πάνω από τις κούπες Γιαννακόπουλε!!!!
    Θα γραφτεί με μελανά χρώματα στην ιστορία της οικογένειας σου στον ΠΑΟ η ανοχή σου στον Τούρκο.
    Δεν ξαναπάτω στο ΟΑΚΑ αν δεν ανακαλέσει ο Αταμάν

  2. θα τον βάλει στη θέση του τον εν λόγω προπονητή; Ο Αταμάν λειτουργεί όπως κάθε τούρκος. Οι τούρκοι μαθαίνουν από μικρά παιδιά ότι η πατρίδα τους κάνει καθετί σωστά και καλά κι έχει δικαίωμα να διεκδικεί τα πάντα ( βλ.θεωρία της γαλάζιας πατρίδας και μάθημα στα σχολεία). Εμείς εδώ τι κάνουμε; Βάζουμε τις κούπες της ομάδας μας πάνω από το δίκαιο της πατρίδας μας;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This