Μητσοτακικός πανωλεθρίαμβος στην Ευρώπη…

Must Read

Όλο και περισσότερο η Ελλάδα του Μητσοτάκη παραπέμπει στον Τιτανικό. Το πλοίο βυθίζεται, αλλά η ορχήστρα συνεχίζει να παίζει τον ίδιο σκοπό, για να κατευνάσει τους ανύποπτους που σε λίγο θα βρεθούν στη θάλασσα.

Η Ελλάδα λοιπόν υπέστη μία δεινή ήττα στην Κομισιόν. Μία εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη η οποία μας απομακρύνει και τυπικά από την Ευρώπη, καθώς ήδη λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης, της διαφθοράς και της κατάρρευσης του κράτους δικαίου, σε λίγο θα βρεθούμε κυριολεκτικά στον πάτο της Ευρώπης.

Την ώρα που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει διπλή απειλή, από την παράνομη μετανάστευση και την Τουρκία, επέλεξε να μην διεκδικήσει καν το χαρτοφυλάκιο της μετανάστευσης η της ευρωπαΐκής άμυνας, αλλά αυτό των …συγκοινωνιών!

Το χειρότερο; Η Ελλάδα έχασε τη θέση του αντιπροέδρου της Κομισιόν, την οποία διατηρούσε μέχρι πρότινος με τον – τραγικό κατά τ’άλλα – Μαργαρίτη Σχοινά!

Χάσαμε την θέση του αντιπροέδρου, πήραμε ένα άσχετο χαρτοφυλάκιο, αλλά ο Μητσοτάκης βγαίνει και πανηγυρίζει, σαν τον μαέστρο της ορχήστρας του Τιτανικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο ηγέτης ο μεγάλος, ο σωστός, επέλεξε το Συγκοινωνιών γιατί είναι ο τομέας που τα πάει καλά! (Τέμπη, πλοία, προαστιακός δεν μπορούν να κάμψουν την κατα τ άλλα εξαιρετική του εικόνα)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This