Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη με τον Εύζωνα που δάκρυσε 

Must Read

Η φωτογραφία με τον Γιώργο Τσιούλο, τον Εύζωνα της Προεδρικής φρουράς που δάκρυσε από συγκίνηση για την τελευταία του σκοπιά, έκανε τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση και αίσθημα περηφάνιας.

Το γεγονός αυτό έσπευσε να εκμεταλλευθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να αυξήσει τα likes του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα σε λίγες ώρες, ο ίδιος κάλεσε τον Εύζωνα στον γραφείο του, φωτογραφήθηκε μαζί του και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram.

«Τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως Εύζωνας, μας συγκίνησαν και μας γέμισαν περηφάνια! Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης. Σαφώς, η κίνηση του πρωθυπουργού να καλέσει τον Εύζωνα στο Μαξίμου θα ήταν αξιέπαινη αν δεν εξυπηρετούσε πρωτίστως την επικοινωνιακή του εικόνα.

Άλλωστε, όλη η Ελλάδα συγκλονίζεται ακόμα με τα δάκρυα των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη, κανείς όμως δεν έλαβε πρόσκληση να περάσει την πόρτα του γραφείου του πρωθυπουργού.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ένα δάκρυ την ημέρα και στο δημόσιο μπαίνεις σφαίρα…τι ζούμε σε αυτό το τριμπούρδελο! Δε σε είδα να συγχαρείς κανέναν άλλο φαντάρο που υπηρετεί ας πούμε σε φυλάκια όπως ο Μόλυβος του 263 Τ.Ε. . Ου να χαθείτε γαμώ το αίμα σας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This