«Τελικά οι καταθέσεις ήταν της πεθεράς» – «Πάρτι» στο Twitter (X) με την αθώωση του Γιάννου Παπαντωνίου για τις μίζες

Must Read

Από κατηγορούμενος για μίζες 2,5 εκατομμυρίων στην αμαρτωλή σύμβαση των εξοπλιστικών, 20 χρόνια μετά και αφού έπεσαν τόνοι μελάνι για το σκάνδαλο που προκάλεσε σάλο, ο Γιάννος Παπαντωνίου κηρύχθηκε τελικά αθώος.

Το δικαστήριο απάλλαξε τον Γιάννο Παπαντωνίου λόγω αμφιβολιών, σβήνοντας ουσιαστικά το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά. Η απόφαση προκάλεσε «πάρτι» αναρτήσεων στο Twitter (Χ) με τους χρήστες να σχολιάζουν  ότι τελικά «οι καταθέσεις ήταν της… πεθεράς» (σ.σ.  ισχυρισμός του Αβραμόπουλου για τις καταθέσεις του όταν κατέθετε για το σκάνδαλο Novartis) για και ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου ετοιμάζεται για… πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Άλλοι πάλι, γράφουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάπου θα τον βολέψει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αθώοι οι αδιευκρίνιστοι Άδωνις Γεωργιάδης και Αβραμόπουλος, καμία κίνηση κατάσχεσης για χρέη σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. Συνολικά δέκα στελέχη της Ν.Δ. (ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης) δηλώνουν τραπεζικά δάνεια που φτάνουν τα 8 εκατ. ευρώ, ενώ για το σύνολο των βουλευτών της κυβέρνησης τα τραπεζικά δάνεια ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ.

  2. ΑΥτό δεν είναι χώρα ρέ..Αυτό είναι ένα φτηνό κ@λοπανύγηρο μιας μ@λακισμένης και κομπλεξικής ελίτ.. ΑΥτό δεν είναι χώρα ρέ..Αυτό είναι ένα φτηνό κ@λοπανύγηρο μιας μ@λακισμένης και κομπλεξικής ελίτ..

    ..
    Εσύ πολιτάκο ,κάνε πώς δεν βάζεις το κ@λοpos στο μαγαζάκι σου άμα θές,και να δείς για πότε θα ”μιλήσουν”τα δικόγραφα και τα ειδώλια για σένα..

  3. Aθώοι στη Ζήμενς , αθώοι στη Νοβάρτις , αθώοι στα Lagard papers , στα Panama papers
    σε όλες τις μεγάλες κλοπές και λαμογιές όλοι μα όλοι αθώοι ….
    θυμάστε τον νούμερο βενιζέλο του κλεφτοπασοκ που έκανε τηλεφωνικούς αριθμούς
    τους τραπεζικούς λογαριασμούς ?
    Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας και η δικαιοσύνη μας …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This