Οι τρομερές καταγγελίες του Μάριου Σαλμά που δεν «άντεξε» ο Μητσοτάκης

Must Read

Η πρόσφατη συνέντευξη του πρώην υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοκαρνανίας Μάριου Σαλμά ήταν η θρυαλλίδα που οδήγησε στην διαγραφή του.

Οι καταγγελίες του φυσικά είναι σοβαρότατες, αφορούν διασπάθιση δημοσίου χρήματος και βάζουν στο στόχαστρό την «ιερή αγελάδα» της κυβέρνησης, τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Τα φώτα πλέον πέφτουν στους υπόλοιπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι πρέπει να πάρουν άμεσα θέση. Διότι εάν συνεχίσουν να στηρίζουν το δίδυμο Μητσοτάκη – Γεωργιάδη, γίνονται πλέον συνεργοί στο έγκλημα.

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη συνέντευξη του Μάριου Σαλμά στον Πάνο Χαρίτο.

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον έντιμο Μάριο Σαλμά!

Σύμφωνα με την άτυπη ενημέρωση από το Μαξίμου:

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά.

Όλα αυτά την ώρα που ο κλόουν – συκοφάντης του Μάριου Σαλμά, εισαγγελέων, εκδοτών και δημοσιογράφων, καταδικάστηκε με μία βαρύτατη ποινή!

Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που ζούμε με το Μητσοτάκη πραγματικά!




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η κατάντια της κυβέρνησης σε όλο της το μεγαλείο. Όποιος λέει αλήθειες τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα. Ο Άγιος Θεός το άδικο δεν το ευλογεί.

  2. Αφού ψήφισε κάθε σιχαμένο νόμο που του έφερε το επιτελείο του Κούλη, αφού ανέχτηκε και συναίνεσε σε κάθε έγκλημα και κάθε συγκάλυψη, ο κος Σαλμάς δημιούργησε συνθήκες σύγκρουσης μόνο όταν είδε τα ποσοστά της ΝΔ να καταρρέουν και την πιθανότητα να επανεκλεγεί με την Αφροδίτη ως διέξοδο.

    Όλο αυτό το πανηγυράκι είναι λοιπόν προμελετημένο και καλά εκτελεσμένο.

  3. Είναι προς τιμήν του η διαγραφή του διότι κατήγγειλε τα εγκλήματα και δεν δέχθηκε να σιωπά περαιτέρω με πολιτικές που στρέφονται εναντίον του λαού και της δικαιοσύνης.

  4. Όταν τολμήσει σε αυτό το κόμμα κάποιος να πει την αλήθεια διαγράφεται!!! Ύστερα κατηγορούν την χούντα!! Όλα λοιπόν τα κόμματα από ότι φαίνεται φοράνε την μάσκα της δημοκρατίας ενώ στην πραγματικότητα είναι απολυταρχικά!! Βλέπε κατάντια των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθούν και οι υπόλοιποι.Κολυμπαμε στην δημοκρατία και στις δημοκρατικές διαδικασίες!!!! Για αυτό η δυσμοιρη χώρα μας βρίσκεται σε αυτή την κατάντια με εξαθλιωμένους πολίτες!!! Πρέπει να φτιάξουμε μία παράταξη με έντιμους πολιτικούς. Που θα τους βρούμε

    • Ο λόγος που η δυσμοιρη χώρα μας βρίσκεται σε αυτή την κατάντια, είναι διότι οι αμόρφωτοι καλοπερασάκηδες πολίτες της τρέχουν κάθε φορά να ψηφίσουν όποιον τους φωνάξει “λεφτά υπάρχουν” και όλα τά γλυκά τα λόγια που θέλουν να ακούσουν.

      Το ότι πρέπει να φτιάξουμε μία παράταξη με έντιμους πολιτικούς είναι το ένα ζητούμενο. Το ” Που θα τους βρούμε” με τέτοιου είδους λαός που είμαστε είναι το άλλο.

  5. Θαρραλέες οι σκέψεις του Κου Σαλμα αλλά για τον παραλογισμό της Κυβέρνησης αιτία είναι το καθεστώς αιρετής μοναρχιας και πλήρης απουσία Δημοκρατίας. Επίσης η πίστη του Κου Σαλμα στις δήθεν αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Της Μεταπολιτευσης που χρεοκόπησε την Ελλάδα.

  6. Η κανονικη πολιτικη λειτουργεί με τον τρόπο που την αναλύει ο κ. Σαλμάς. Οι βουλευτές έχουν υποχρέωση να προβάλλουν την αξιοπρέπεια τους και την έντιμη αγωνία τους για τα λαϊκά προβλήματα. Στην Ελλάδα έχουν παραμορφωθεί τόσο πολύ τα πολιτικά πράγματα, που το αυτονόητο θεωρείται παράξενο! Μπράβο κύριε Σαλμά!-

  7. Για τις υψηλές και δυσβάσταχτες τιμές των ενοικίων θα μιλήσει κανείς από τους βουλευτές;όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται άστεγοι καθημερινά!! ντροπή σας

  8. Παρόλο που βγαίνει πρώτος σε ψήφους στο Αγρίνιο, δεν τον πολυσυμπαθουν οι Αγρινιώτες γτ θεωρούν ότι δουλεύει για την πάρτη του και δεν βοηθάει τον κόσμο.. Εγώ πάλι τον συμπαθώ γτ ξέρω ότι ήταν ανιδιοτελής ως γιατρός. Τον στηρίζω σε αυτή τη φάση, η φιλελε ΝΔ δεν ήταν αυτή που θέλαμε και στηρίξαμε. Πασοκοποταμο με ολίγη Σύριζα είναι! Κατάντια..

    • Αν κάποιος βγαίνει πρώτος σε ψήφους στο Αγρίνιο, πως γίνεται ρε μπαγλαμά να μην τον πολυσυμπαθουν οι περισσότεροι Αγρινιώτες;
      Ανάφερε αν γνωρίζεις κάτι που να δικαιολογεί την ένστασή σου ή τράβα και άραξε ρε stupid και διανοητικά τουφεκισμένε.🤬

  9. Καιρός να βγουν στη σύνταξη οι… ‘αντάρτες” της ΝΔ, κάποιοι από τους οποίους είναι ετεροκατευθυνόμενοι. Έτσι κι αλλιώς, η παρουσία τους προβληματίζει από καιρό τον κόσμο που τους βλέπει εδώ κι εκεί να δίνουν συνεντεύξεις παριστάνοντας τους κοινωνικά ευαίσθητους, ενώ μάχονται στην ουσία για τις κάστες τους και τα κεκτημένα του επαγγέλματός τους. Οι δε συνεντεύξεις που δίνουν σε Μέσα τύπου ”Αυριανής” προκαλούν γιατί ρίχνουν νερό στον μύλο της αντιπολίτευσης με αντάλλαγμα τη δημοσιότητα που έχουν χάσει…

    • Για τον λαό αγαπητή δεν έχει τόσο σημασία ο απώτερος σκοπός του καθενός αλλά εάν τα καταγγελόμενα είναι αληθή ή όχι.

    • Κρινιώ, ακόμα υπερασπιζεσαι τον μητσοτάκη και την πολιτική συμμορία του;;; Γιατί περί εγκληματικής συμμορίας πρόκειται και αν υπήρχε δικαιοσύνη θα είχαν μπει φυλακή όλοι τους…

      • Δεν είναι ερωτευμένη με κανέναν Καλιόπη, όπως πάντα έτσι και τώρα τη βρωμοδουλειά της κάνει και την ξέρεις.

        Την ίδια δουλειά και επι “πολιτικής συμμορίας” Σαμαρά δεν έκανε ;
        Αν υπήρχε δικαιοσύνη, όπως λές, δεν θα έπρεπε να είχαν μπει φυλακή όλοι τους;

        “Ὑγίαινε” όπως έλεγε κάποτε και μια μεγάλη ψυχή,
        που τώρα μας βλέπει απο ψηλά και γελάει . .

    • Βρε την Κρινιώ . .
      Μια ολόκληρη ζωή, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, “σκούπα” της διαπλοκής, της ατιμίας και του κακού σκανδάλου.
      Αν αυτή δεν είναι “απευθείας ανάθεση προπαγάνδας” ήθελα νά ‘ξερα ποιά είναι. 🤣

    • Εσύ κυρά Κρινιώ,
      που είσαι και πολυκατευθυνόμενη, πότε στο διά .. ολο θα βγείς στη σύνταξη; Έτσι κι αλλιώς ζέχνεις με την παρουσία σου και προβληματίζεις τον κόσμο που σε βλέπει εδώ κι εκεί και σε κάθε site, να υπερασπίζεσαι με την προπαγάνδα σου τον κάθε κλέφτη, παριστάνοντας την κοινωνικά ευαίσθητη, ενώ στην ουσία μάχεσαι για τα κεκτημένα του επαγγέλματός σου και που όποιος σε κράξει θα πρέπει να είναι “Αυριανιστής”, “Κομουνιστής”, “Προδότης” και ότι άλλο σου . . αυτώσει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This