Σε πάρτυ εφοπλιστή παρέα με Δαμανάκη – Πρετεντέρη ο Μητσοτάκης!

Must Read

Μετά τη μαγγανεία, πάρτι.

 

Το «Οψοποιών Μαγγανείαι» είναι ένα πασίγνωστο εστιατόριο κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που διακρίνεται για τις κοπές του στο μοσχαρίσιο κρέας. Δεκαπέντε διαφορετκές τεχνικές στις κοπές!  Οι κριτικές που συγκεντρώνει είναι εξαιρετικές και οι βαθμολογίες που λαμβάνει από πελάτες και γευσιγνώστες, ζηλευτές. Ως εκ τούτου το συγκεκριμένο in στέκι στην συμπρωτεύουσα δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη διαφήμιση. Να φανταστεί κανείς ότι  χρησιμοποιεί την σελίδα του στο Facebook κυρίως για να αναζητήσει προσωπικό, που θα στελεχώσει την κουζίνα στην λάντζα και στο σέρβις παρά για να παρουσιάσει τα εκλεκτά του πιάτα.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης που βρέθηκε προσφάτως στη Θεσσαλονίκη διευκρινίζω ότι πέρασε το κατώφλι του διάσημου εστιατορίου ως πελάτης. Μαθαίνω ότι απήλαυσε το κρεατάκι του, κατανάλωσε κρασί και αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς την περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για να παρευρεθεί στο πάρτι που διοργάνωσε ο εφοπλιστής-επιχειρηματίας κ. Θανάσης Λασκαρίδης για να γιορτάσει τα 70+ γενέθλιά του. Να τα εκατοστήσει.

To  πάρτι έγινε-πού αλλού;- στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Λασκαρίδη Hayatt και μάλιστα είχε και πριβέ χαρακτηριστικά καθώς οι υπεύθυνοι φρόντισαν να μην φιλοξενεί πελάτες ήδη δύο τρεις ημέρες πριν από την εορταστική εκδήλωση για να μην νιώσουν την παραμικρή ενόχληση. Ενδεχομένως και για να μην ενοχληθούν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του εορτάζοντα επιχειρηματία. Ανάμεσά τους, επομένως και ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη, ήταν η κυρία Μαρία Δαμανάκη και ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης.

Δεν γνωρίζω εάν μετά τη λήξη του πάρτι κατέλυσαν στα άδεια δωμάτια του φανταστικού ξενοδοχείου.

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μου αρέσει που τώρα πήρατε χαμπάρι όλοι εσείς που γράφετε στα σχόλια έκπληκτοι! Λες και η Δαμανάκη δεν έχει δείξει χρόνια τώρα τι καπνό φουμάρει και περιμέναμε να τη δούμε σε μία φωτογραφία με τα άλλα κουμάσια μαζί για να καταλάβουμε τι παίζει.
    Λες και οι υπόλοιποι που δε φαίνονται είναι εντάξει. Α ρε Γκέμπελς τους άνοιξες τα μάτια και όχι μόνο σε ακολουθούν πιστά αλλά το πήγαν και πολύ παρακάτω. Και μεις βεβαίως μιλάμε για τη Δαμανάκη ενώ οι μαριονέτες παίζουν το ρόλο τους στα κεφάλια μας πάνω, καλά κρασιά.

    • Και αυτή η σκέψη είναι τελείως λάθος. Πρέπει για μια φορά να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σαν πολίτες. Να τους διώξουμε όλους να τους απαξιώσουμε. Αρχίζουμε πάλι να πεινάμε. Η μόνη ανάπτυξη που υπάρχει είναι από τις τάξεις του ρεύματος με τις αξίες τους. Ετοιμαστείτε για μια κρίση χειρότερη από την προηγούμενη. Ετοιμαστείτε για την κόλαση πλέον την ίδια

  2. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ….ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ !!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΔΑΜΑΝΑΚΗ μια εργαζόμενη σκληρά τακίμι με τον ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ ΕΛΑΠΑΡΤΗ. Από το εδώ πολυτεχνείο στο έδώ το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ του κράτους. Όλα τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Αρσενικά και θηλυκά τα ίδια ΜΟΥΤΡΑ έχουν.

  4. Ρε βλάκες ποια αριστερά ποιο πολυτεχνείο και πιά χούντα τίποτα από όλα αυτά επανάσταση ήταν και όχι χούντα έπρεπε να γίνουν αυτά για ένα σκοπό να διώξουν τών βασιλιά αυτό ήταν στο σχέδιο και αυτή πού φώναζαν εδώ Πολυτεχνείο και ψωμί παιδεία Ελευθερία όλοι αυτοί οι κάρτσα Πλειάδες έγιναν αρχηγοί κομμάτων και βολευτες

    Ξυπνήστε ρε επιτέλους βλάκες και φτύστε τους μόνο για φτήσιμο είναι αυτή όλη η προδότες

    που το παίζουνε πατριώτες η προδότες του έθνος έχουν θησαυροιση εις βάρος του ελληνικού λαού

    • @ Ο απροσκυνητος. Φιλαράκι ξεφυγες εάν θεωρείς όπως γράφεις στα σχόλια σου βλάκες και μαλακες όλους τους άλλους και εξαιρείς τον εαυτό σου κοιταξου σε ένα καθρέφτη και θα καταλάβεις το τι εισα,διότι και εσύ μέλος αυτής της κοινωνίας είσαι. Εάν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου κάνε ένα κρύο ντούς και ένα xanax το πρωί και ένα το βράδυ. Βασικά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εντάξει σουργελο.

  5. Μα πόσο μα πόσο μαλάκες σάς περνάνε μα πόσο μαλάκες σάς περνάνε δεν το έχετε καταλάβει ότι εδώ και χρόνια σάς ταΐζουνε σανό

    Ή προδότες του έθνους είναι όλοι αυτοί οι κοπρίτες

  6. Οι αργοσχολοι τι άλλο θα κάνουν; Στα χλιδατατα καταστήματα θα πηγαίνουν. Υπάρχουν τα κορόιδα που του ψηφίζουν. Διώξαμε όμως την χούντα. Λίγο το έχεις; Ξαναβρήκαν το μαγαζάκι τους. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος.

  7. Από τη στρατιωτική χούντα στην (πολύ χειρότερη) νεοταξική χούντα. Από το “εδώ πολυτεχνείο” στο “εδώ κωλαχανίο”, 50 χρόνια σάπιος δρόμος…

    • Από τα αλώνια «Πολυτεχνείο» στα σαλόνια «μεγάλη Βρετανία « ρε που πάμε μετά το πούλημα της ψυχής μας στο διαβολο!!!

  8. Και έφυγαν τρέχοντας οι κατακτητές
    Και τώρα είμαστε ελεύθεροι και περνάμε καλά
    Αν χρειαστεί θα ξανά διώξουμε τους βάρβαρους κατακτητές
    Και
    Θα ξανά επιλέξουμε πάλι αυτούς τους πολιτικούς ίδιους πατριώτες

    Αλίμονο !! Κρίμα !!! Αίσχος! ! ! Εμετός

  9. Δαμανάκη υποψήφια για πρόεδρος της Δημοκρατίας το κόλπο γκρόσο του πανμεγιστου σουλτάνου? Ούτως ή άλλως και αυτή από την αδουλευτη γεννια προέρχεται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This