Μόλις δύο λεπτά κάθισε ο Σαλμάς στην επιτροπή! Δήλωση-φωτιά μπροστά στις κάμερες

Η επιστολή Μητσοτάκη στην επιτροπή και η επιστολή Τραγάκη στο Σαλμά!

Must Read

Μπήκε και βγήκε κυριολεκτικά ο Μάριος Σαλμάς στην επιτροπή. Μόλις δύο λεπτά διήρκεσε η συνάντηση. Βγαίνοντας μάλιστα, δήλωσε τα ακόλουθα μπροστά στις κάμερες:

«Αν με διαγραφει ο κύριος Μητσοτακης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στην γουοκ ατζέντα για τα ομόφυλα, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμη μου. Αν όμως το κάνει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο. Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι ανεδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, τότε να δήλωσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των βουλευτών και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικό δικαίωμα και δεν είναι λόγος διαγραφής».

«Θα παραδώσετε την έδρα;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με τον ίδιο να απαντά: «Νομίζετε πως πρέπει να σταματήσω να αγωνίζομαι για τους πολλούς;».

Αυτή τη ώρα, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί την συνεδρίαση…οπερέτα, δεδομένου ότι δεν άφησε καν τον βουλευτή Σαλμά να απολογηθεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. πολύ αργά για δάκρυα και μάλιστα κροκοδείλια. ολοι τους ξέρουν, όλοι τους ψήφισαν με χέρια και πόδια μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, όλοι τους βούτηξαν το χέρι στο βάζο με το μέλι. κι όταν χαλάει κάτι στη μοιρασιά βγαίνουν και καταγγέλουν. ωραίο παιχνίδι να διαπιστώνεις ας πούμε ότι καταστρέφεται ο κόσμος και να αποσιωπείς ότι εσύ συνετέλεσες καθοριστικά σε αυτή την κατάσταση. μου θυμίζει ο κος σαλμάς – πολυ μικρός και πολύ λίγος, όχι και ήρωας- τον πατροκτόνο που ζητάει την επιείκια του δικαστηρίου γιατί είναι ορφανός. να μην ψάξω τώρα και βρω δηλώσεις του για το πόσο μεγάλος ηγέτης είναι ο Κυριάκος.

    • Η πρώτη κουβέντα όλων των κωλογλειφτών του Εθνικού Ευεργέτη-Ηγήτορας μας, σε κάθε παρουσία τους,είναι η στάνταρ έκφραση ” Του Πρωθυπουργού μας Κου Κυριάκου Μητσοτάκη!!” Σιγά ρε Γυμνοσάλιαγκες, Σαβούρες, ούτε γραμμάριο από τα Μπιλτσικλίκια?!

  2. Βουλιάζει το καράβι και πηδάνε σα τα ποντίκια. 5 χρόνια που ήσουνα ? Κρυμμένος κ έτρωγες τα ψίχουλα που σου/σας πετούσαν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This