Σκοτωμός στον αέρα με Καινούργιου-Γκλέτσο: «Είσαι ομοφοβικούλα!»

Άγρια κόντρα στον αέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Must Read

Ο κακός χαμός επικράτησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου εμφανίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, με φόντο το εσωκομματικό χάος και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κλίμα στην συζήτηση ήταν από την αρχή τεταμένο, ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος έχει πει ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, δέχτηκε ερώτηση από την παρουσιάστρια για το κατά πόσο επηρέασε το κόμμα η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη.

Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος αντέδρασε λέγοντας: «Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Όσο το κουβεντιάζουμε αυτό το θέμα, κάνουμε κακό. Πάμε σε άλλο θέμα κυρία Κατερίνα. Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα».

Με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Μαζί μου μιλάς; Το ίδιο πράγμα λέμε. Αρχικά με προσβάλλεις πάρα πολύ που το λες, με ξέρεις τόσα χρόνια. Σε ρωτάω, επειδή η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική και του την πέσανε του ανθρώπου».




«Δε σε ξέρω και δε θέλω να σε μάθω» της απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε:  «Εσύ το βάζεις για συζήτηση και το βάζεις με έναν άνθρωπο που το έχει ξεκαθαρίσει και έχω κάνει πόλεμο γι΄αυτό και μου το βάζεις τώρα εμένα ως θέμα; Πάμε παρακάτω ομοφοβικούλα μου, πάμε παρακάτω…».

Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θα τον κλείσω τον Απόστολο Γκλέτσο, δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει ομοφοβική» ενώ στη συνέχεια ο Γκλέτσος αποχώρησε πριν προλάβει να τον θέσει εκτός σύνδεσης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This