Φαρσοκωμωδία ο διάλογος Τραγάκη – Σαλμά μέσα στην Eπιτροπή!

Το θεατρικό νούμερο κράτησε για 2 λεπτά και ο Μάριος Σαλμάς αποχώρησε

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο διάλογος ΤραγάκηΣαλμά θύμιζε φαρσοκωμωδία.

Ο βουλευτής εισερχόμενος στην Eπιτροπή, απαίτησε από τον προεδρεύοντα Τραγάκη, να του παράθεση τους λογούς τις κλήσεις του, ώστε να απολογηθεί και να δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις. Ο Γιάννης Τραγάκης, του είπε ότι δεν έχει να του δώσει τίποτα και ότι ο ίδιος θα πρέπει να απολογηθεί – χωρίς φυσικά να ξέρει γιατί κατηγορείται!

Ο Σαλμάς επέμεινε, ο Τραγάκης φανερά αμήχανος του επαναλάμβανε ότι είναι όλος αυτιά για να ακούσει τις εξηγήσεις του, χωρίς όμως να το αναφέρει το θέμα για το οποίο θα πρέπει να τις παράσχει!

Το θεατρικό νούμερο κράτησε για 2 λεπτά και ο Μάριος Σαλμάς αποχώρησε, αφού δεν είχε κανένα λόγο να παραμείνει. Πάλι καλά που δεν έγραψαν στην αναφορά αυτό που έγραφε παλιά η χωροφυλακή: «Και δείρας αυτόν, ομολόγησε!»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το θεατρικό ήθελε βέβαια δύο ηθοποιούς.
    Γιατί προφανώς ο Σαλμάς εδώ και καιρό σχεδιάζει την διαγραφή του και την διάσωσή του μέσω μικρού δεξιού κόμματος, αφού στις ερχόμενες εκλογές δεν θα εκλεγόταν με την ΝΔ.

    Η αντίδρασή του στα κόκκινα δάνεια και στον φωτογραφικό διαγωνισμό, είναι απολύτως ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ.

    Σκεφτείτε ότι ο ίδιος ‘έντιμος’ δεν αντέδρασε καθόλου όταν το κόμμα του και η κυβέρνησή του δολοφονούσε Ελληνόπουλα στα Τέμπη, κι όταν συγκάλυπτε το έγκλημα προστατεύοντας τον ένοχο υπουργό και ΠΘ.

    Ο ίδιος ‘έντιμος’ μιλιά δεν έβγαλε για τις υποκλοπές και τον καθεστωτισμό της ΝΔ και στήριξε νομοθετικά το επιτελικό κράτος-μαφία.

    Σκεφτείτε πόσο ‘έντιμος’ είναι που δεν αντέδρασε, παρότι γιατρός, στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την διάλυση του ΕΣΥ.

    Και για όσους έχουν κοντή μνήμη να θυμίσω ότι ο Σαλμάς είχε κάνει υφυπουργός των Σαμαροβενιζέλων. Όταν δηλαδή η αισχρή διαπλοκή λούμπεν πατριδοκάπηλων, διεφθαρμένων πασόκων και παρασιτικής ολιγαρχίας έστελνε την χώρα στους κάδους αποριμμάτων.

    Αυτός είναι ο Σαλμάς. Ένας ποταπός θεατρίνος, συνένοχος σε κάθε έγκλημα που έχει διατελέσει το κόμμα του βιάζοντας την χώρα.
    Οπότε προπαγάνδα περί καλού Σαλμά και περί της τάχα εντιμότητάς του δεν τραβάει.

    Ένα προσυμφωνημένο θεατρικό είδαμε. Ο μεν Σαλμάς πήρε το πολυπόθητο εξοδόχαρτο και μια βουλευτική έδρα, που θα αποτελέσει δυνατό μοχλό διαπραγμάτευσης για την εισχώρησή του σε μικρό δεξιό κόμμα.

    Ο δε Μητσοτάκης και το Νεοδημορατικό επιτελείο δίνουν έτσι ένα στημένο ‘μάθημα’ στους υπολοίπους, ενώ την ίδια στιγμή προετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν με μικρό δεξιό κόμμα που ήδη τροφοδοτείται από τάχα μου ‘δεξιούς’ πρώην Νεοδημοκράτες.

    Όποιος δεν το βλέπει, πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο.
    Όποιος δεν το κατονομάζει, παίζει πολιτικό παιχνίδι.

    Όμως, η ύπαρξη και διαιώνιση της ΝΔ είτε αυτόνομη είτε με παρακλάδια, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την χώρα.
    Κάθε στέλεχός της πρέπει να βρεθεί εκτός κοινοβουλίου και να ελεγχθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Όχι να δίνουμε και εύσημα στους μπράβους επειδή κάναν νερόβραστη κριτική στον Capo.

  2. Η Δημοκρατία στα καλύτερά της…
    Μιά χαρά την κατάντησες την ΝΔ εσύ και ο τρισκατάρατος πατέρας σου ,ένα μόρφωμα εκσυγχρονιστών πασόκων- άκρατων νεοφιλελέ καπιταλιστών- νεοταξιτών και πρώην κνιτών,τσογλάνι του κερατά….
    Στάικος Π.

  3. Ντροπή για τα 45 χρόνια που είναι βουλευτής και κατάντησε σφουγγοκωλαριος του Κουλη. Τι να κάνει και αυτός, έρχεται και ο γιος από πίσω να πάρει τη λίστα με τα ονόματα των κορόιδων που ψηφίζουν τον πατέρα.
    Βέβαια μια ζωή για κηδείες και μνημόσυνα πρώτος ήταν και είναι. Άξιος ο μισθός του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This