ΠΑΣΟΚ: Διαφωνίες, Συμφωνίες και στο βάθος διαφαινόμενες συμμαχίες για την προεδρία του κινήματος

Καρφιά, ευχαριστίες, διαφωνίες και συμφωνίες μεταξύ των υποψηφίων με έπαθλο την προεδρία

Must Read

Ένα debate που τα είχε όλα, φαντάζομαι όλοι θα αισθάνονται κερδισμένοι από την χθεσινή τηλεμαχία μεταξύ των έξι μνηστήρων για τον προεδρικό θώκο.

Σε αυτό που συμφώνησαν όλοι τουλάχιστον είναι πως ονειρεύονται και επιθυμούν να δουν το πάλαι κραταιό ΠΑΣΟΚ, σαν την αξιόπιστη εναλλακτική λύση απέναντι στην παραπαίουσα κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η Άννα Διαμαντοπούλου κατηγορήθηκε πως υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό στην υπόθεση των υποκλοπών. Από την άλλη ο Παύλος Γερουλάνος μάλλον έτεινε χείρα φιλίας προς τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση των υποκλοπών.

Είχαμε όμως και ευχαριστίες από την πλευρά του Χάρη Δούκα προς τον Παύλο Γερουλάνο για την στήριξη που του προσέφερε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, οι υποψήφιοι πρόεδροι διερωτήθηκαν πως ένας νεοεκλεγμένος δήμαρχός θέλει να διεκδικήσει και την προεδρία. πως θα συνδυάσει και τα δύο;

Πρέπει να αναφέρουμε βέβαια την «επίθεση» Νάντιας Γιαννακοπούλου στον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με αποκορύφωμα την διαπίστωση της, πως επί προεδρίας του τα όργανα του κινήματος δεν συνεδριάζουν τακτικά.

Ο Μιχάλης Κατρίνης από την πλευρά του στόχευσε στον Νίκο Ανδρουλάκη σχετικά με την θέση του για την κατάργηση του βέτο στην ΕΕ σε θέματα οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής.

Όπως και να έχει το debate είχε «αλάτι και πιπέρι», το μόνο σίγουρο είναι πως ίσως προκύψουν συμμαχίες εκεί που δεν το περιμένουμε. Το ζήτημα είναι η επόμενη μέρα μετά τις εσωκομματικές εκλογές  θα τους βρει όλους μαζί ενωμένους στην ίδια στέγη;

Νομίζω πως ναι, γιατί βλέπουν τι γίνεται στο διπλανό μαγαζάκι, που πάει φουλ για διάλυση πριν ακόμα πάνε στις κάλπες.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This