Η ισλαμική επέλαση

Must Read

ΣΥΡΟΣ μετανάστης με ματσέτα επιτέθηκε, στο Έσεν της Γερμανίας, εναντίον δεκάδων ανθρώπων, τραυμάτισε σοβαρά 31 πολίτες, μεταξύ τους και παιδιά, και έβαλε φωτιά σε οικίες. Η σκέψη και μόνο του συμβάντος είναι ανατριχιαστική: ένας αφηνιασμένος αλλοδαπός, κρατώντας στα χέρια του μια ματσέτα, μπόρεσε να προκαλέσει χάος σε πόλη οργανωμένου κράτους όπως η Γερμανία. Όλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί αν κάποια στιγμή, με αφορμή την όξυνση των σχέσεων του Ισραήλ με τους Άραβες, «πέσει γραμμή» από κάποιο κράτος ή από ισλαμική τρομοκρατική γκρούπα για να ξεκινήσει ταυτόχρονη επίθεση «πιστών» σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

  • Η θέση μας/
    Εφημερίδα Δημοκρατία

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να συμβεί κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα δεν πρέπει να αποκλείεται, και άπαντες μπορούν να υποπτευθούν τι πρόκειται να συμβεί – αν ληφθούν υπ’ όψιν οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί που ζουν εδώ και ο παράγων «Τουρκία».

ΕΝΩ ΟΙ ΧΩΡΕΣ και τα έθνη της Γηραιάς Ηπείρου πολιορκούνται από τον ισλαμισμό και οι γηγενείς πληθυσμοί της Ευρώπης μειώνονται λόγω υπογεννητικότητας, εκείνοι που έχουν την ισχύ να ορίζουν τι είναι καλό και κακό (πολιτικοί, ακαδημαϊκός χώρος, «διανόηση», ΜΜΕ) προσπαθούν να αποθαρρύνουν κάθε απόπειρα σωτηρίας του δυτικού πολιτισμού.

Η ΒΟΥΛΗΣΗ για επιβίωση έχει χαρακτηριστεί Ακροδεξιά. Η επιθυμία να μείνει ζωντανό και ακμαίο το έθνος έχει στιγματιστεί ως εθνικισμός και μισαλλοδοξία. Ο χριστιανισμός συκοφαντείται ως ταλιμπανισμός. Η τήρηση της παράδοσης αποκαλείται σκοταδισμός. Οι πολιτικές δυνάμεις, οι συλλογικότητες και εκπρόσωποι των θεσμών του κράτους, που επιθυμούν να αποκρούσουν την ειρηνική (για την ώρα) εισβολή, δακτυλοδείχνονται ως «επικίνδυνοι» για τη δημοκρατία. «Επικίνδυνες» και «τυραννικές» θεωρούνται και οι λαϊκές πλειοψηφίες, που προσπαθούν να αποτρέψουν την καταστροφή του δυτικού κόσμου. Ταυτόχρονα, η διευκόλυνση του εποικισμού πληθυσμών μουσουλμανικού θρησκεύματος και αφροασιατικής καταγωγής «ευλογείται» ως «πρόοδος», δείγμα «ανοιχτής κοινωνίας» και «συμπεριληπτικότητα». Η ανοχή στην παραβατικότητα των εισβολέων ενθαρρύνεται, ανεπίσημα αλλά με ουσιαστικό τρόπο, ως κάτι που διευκολύνει την «ενσωμάτωση».

ΚΙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ των χριστιανών συνεχίζονται και τα σάπια καθεστώτα εφευρίσκουν δικαιολογίες και προφάσεις για να μην πράξουν οτιδήποτε δύναται να σταματήσει την πορεία προς τον γκρεμό.

Διαβάστε ακόμα: Για πρώτη φορά το Ισραήλ χτύπησε το κέντρο της Βηρυτού – Νεκρά μέλη παλαιστινιακών οργανώσεων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This