«Πτέρυγα 87» στο… Ηρώδειο – Η παράσταση «Άμλετ» που παρακολούθησε ο… μισός ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Αιμίλιος Χειλάκης είχαν ένα θερμό τετ α τετ στο Ηρώδειο, με θέμα καλλιτεχνικο…πολιτικό!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το καλλιτεχνικό ήταν ο «Άμλετ» του Σαίξπηρ, που παρακολούθησε ο δημοφιλής ηθοποιός, και το πολιτικό, το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκλογές για την προεδρία του, ζήτημα που απασχολεί και τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως όλους. Στο περιθώριο, λοιπόν, των καταθέσεων των υποψηφιοτήτων για την αρχηγία του κόμματός τους και εν αναμονή της υποψηφιότητας του «Μεσσία» τους Στέφανου Κασσελάκη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν χρόνο για διασκέδαση. Την παράσταση «Άμλετ» παρακολούθησε πλήθος βουλευτών από την «πτέρυγα 87» του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η Όλγα Γεροβασίλη, καθώς ο σκηνοθέτης είναι ο Θέμης Μουμουλίδης, πρώην βουλευτής και φίλος…της κίνησής τους. Η Όλγα Γεροβασίλη είναι, ως γνωστόν, θεατρόφιλη, παρακολουθεί πολύ συχνά παραστάσεις θεατρικές και έχει φίλους ηθοποιούς και εν γένει καλλιτέχνες. Εκεί μαζί τους
στο Ηρώδειο ήταν και ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας, που τε-
λευταία πολύ… τριγυρίζει τους συριζαίους!

Μελωδία αρχηγίας από τον Φαραντούρη

Υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε χθες ο ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρης, «πρώην προσκείμενος» στον Στέφανο Κασσελάκη…Μάλιστα, εάν νικήσει στις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ στα πάρτι και στις γιορτές του θα έχει, εκτός από πρόεδρο, και πιανίστα. Ο Νικόλας Φαραντούρης, με μητέρα διάσημη σολίστ πιάνου τη Μαρία Πυρπυρή Φαραντούρη και θεία την τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη, έχει καλλιτεχνική φλέβα. «Στο σπίτι μας ήταν αυτονόητη η μουσική ως μέρος των μικρών και των μεγάλων στιγμών μας, κομμάτι της καθημερινότητας, τρόπος έκφρασης, εκτόνωσης, διασκέδασης, πένθους, στοχασμού. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μάθω βιολί και ξεκίνησα στο ωδείο. Αλλά πάντοτε, γυρνώντας στο σπίτι, άνοιγα και το πιάνο. Κι ακόμη έτσι κάνω» λέει στην «Espresso» ο καθηγητής που, νεαρός φοιτητής, έπαιζε πιάνο στα μπαρ της Οξφόρδης και τώρα αναμένεται να παίξει όχι πιάνο αλλά… μπάλα στο γήπεδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα 101α γενέθλιά της γιόρτασε χθες η υπεραιωνόβια πια Μαργαρίτα Παπανδρέου, σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου. «Μία ζωή 101 ετών, πλούσια σε εμπειρίες, γεμάτη αγώνα και προσφορά για τη δημοκρατία και την ισότητα. Η πορεία σου δεν ήταν απλώς μαρτυρία μιας εποχής, αλλά φωτεινός φάρος για όσους ακολούθησαν τα βήματά σου» δήλωσε ο γιος της Γιώργος Παπανδρέου, τιμώντας τη γιορτή της μητέρας του. Την ίδια ημέρα είχε γενέθλια και ο αδελφός του ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου. ∆ύο οι τούρτες που έσβησε η οικογένεια Παπανδρέου χθες.

«Πάρε με στο τηλέφωνο, λιγάκι να τα πούμε, και δώσ’ μου ένα ραντεβού, για να συναντηθούμε»! Άρχισε τα παρακάλια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους πρώην, Καραμανλή και Σαμαρά, προκειμένου αυτοί να προσέλθουν στο street party, τη γιορτή της Ν.∆. που θα γίνει έξω από τη Ρηγίλλης την Παρασκευή. Τρία εικοσιτετράωρα πριν από την κεντρική εκδήλωση της Νέας ∆ημοκρατίας στην ιστορική έδρα της οδού Ρηγίλλης, με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της κυβερνητικής παράταξης, ο πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά να τους καλέσει στην εκδήλωση, αλλά απάντηση δεν πήρε… Φρόντισε όμως να αφήσει να διαρρεύσει η είδηση, γεγονός που μάλλον «σαμποτάρισε» την κίνηση αβροφροσύνης!

Πηγή: Εφημερίδα  Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This