«Κάνεις την πάπια για την παρακολούθησή σου» είπε η Κωνσταντοπούλου στον Χατζηδάκη

Must Read

Χαμός στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατακεραυνώνει τον Κωστή Χατζηδάκη με αφορμή την Επίκαιρη Ερώτηση που η ίδια είχε καταθέσει για το θέμα των παρακολουθήσεων, για το οποίο ο υπουργός δεν απάντησε ποτέ.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφερόμενη στον Κωστή Χατζηδάκη: «Χρωστάτε μια απάντηση και για αυτό σας ζήτησα τον λόγο. Σας ρώτησα τι έχετε πράξη πρώτον για το γεγονός ότι σας παρακολουθούσε η ΕΥΠ και το Predator ως εν ενεργεία υπουργό άλλων δύο χαρτοφυλακίων που σχετίζονται με συμβάσεις και οικονομικό αντικείμενο και τι έχετε πράξη σε σχέση με το σκανδαλώδες ανακοινωθέν της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που λέει ότι καλώς σας παρακολουθούσαν» .

Από πλευράς του ο Κωστής Χατζηδάκης απάντησε: «Τις περισσότερες μέρες του Αυγούστου ήμουν στην Αθήνα, απέναντι (από τη Βουλή) στο υπουργείο Οικονομικών. Κάποιοι μου είπαν ότι η Βουλή ήταν κλειστή. Τώρα πληροφορούμαι ότι ήταν ανοιχτή και τώρα προφανώς… κρυβόμουν» είπε και επανέλαβε αμήχανα στο γνωστό ύφος: «Κατά τα άλλα, θέλω να πω ότι το θέμα που μόλις ετέθη έχει συζητηθεί δεκάδες φορές στην ολομέλεια. Έχω τοποθετηθεί, επίσης, δεκάδες φορές και δεν έχω κάτι να προσθέσω. Ό,τι έχω να πω είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά, όποιος έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα και για τον ιδιωτικό μου χώρο, παρακαλώ να ανατρέξει και τις τοποθετήσεις μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον ενδιαφέρον».

Επιμένοντας η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε όταν πήρε ξανά τον λόγο: «Ποιείτε την νήσσαν. Κοινώς, κάνετε την πάπια για το γεγονός ότι σας παρακολουθούσαν και για το γεγονός ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ισχυρίζεται ότι καλώς σας παρακολουθούσαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. στον καραφλό ιπποκόμο τού Κυριάκου. Όχι ότι ίδρωσε το αυτί του αλλά να , όσο νάναι άμα σου αδειάσουν ένα ουροδοχείο στο κεφάλι , μία αίσθηση βρωμιάς μένει.

  2. Είναι τόσο εθελόδουλος ο Κωστής που μπορεί να πηγαίνει να καρφώνει στο Κούλη ακόμη και τις κακές σκέψεις που μπορεί να κάνει γι αυτόν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This