Και όμως, πραίτορες του Μητσοτάκη ψήφισαν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ!

Πληροφορίες που θέλουν συνεργάτες να προσπαθούν να πείσουν τον Μητσοτάκη να μην πάει και ο ίδιος να ψηφίσει, δεν επιβεβαιώνονται…

Must Read

Φαίνεται ότι όλοι αυτοί που υποστήριζαν πως υπήρξε σαφέστατη εμπλοκή του μητσοτακισμού στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, είχαν απόλυτο δίκιο.

Τα παραδείγματα, τρανταχτά:

Πρώτη και καλύτερη η Μιράντα Ξαφά, η νεοφιλελεύθερη οικονομολόγος, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, πρώην οικονομική σύμβουλος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με στενές σχέσεις από τότε με την οικογένεια. Η Ελληνίδα, που μπροστά της η Τρόικα των μνημονίων ήταν… γατάκι σχετικά με το τσεκούρι σε μισθούς, συντάξεις και δαπάνες για κοινωνικό κράτος. Πρόκειται για την γυναίκα η οποία επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ήταν διπλοθεσίτισσα, διορισμένη φυσικά

Πώς από αρχάγγελος της λιτότητας, ηρωίδα της ΝΔ και στήριγμα της «Δράσης» του Στέφανου Μάνου, έφτασε στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ, δύσκολο να το καταλάβει κανείς αλλά εκεί ήταν!

Άλλο ενδιαφέρον πρόσωπο που μπήκε στο πράσινο παραβάν, αν αληθεύει αυτό που ακούσαμε, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Είδε πράσινο, όπως ο Παναθηναϊκός του, μπήκε. Δύσκολο να προσδιορίσει κανείς γιατί, και αν εκτός από την ψήφο, θα επηρεάσει τον πολιτικό χώρο και με τα ΜΜΕ του. Θα δείξει… Εννοείται ότι πρόκειται για είδηση πρώτου μεγέθους, εάν ο μεγαλύτερος μιντιακός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, συμμετείχε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Στον πράσινο χορό αυτοπροσκλήθηκε και η θρυλική Βίβιαν Ευθυμιοπούλου. Η επικοινωνιολόγος που στάθηκε επί χρόνια στον χώρο της ΝΔ και έγραψε ύμνους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι έψαχνε άλλο φιλελεύθερο καράβι.

Με αναρτήσεις της σε κοινωνικά δίκτυα δηλώνει πως δεν τής αρέσει και η… πλέμπα που ψηφίζει δίπλα της. Στον δρόμο για τον… σοσιαλισμό, με μύτη που ψάχνει για after shave; Ο, μον ντιε!

Μερικές από τις αναρτήσεις της:

Με όλο αυτό το παλμαρέ, άντε να πείσεις ότι ο Μητσοτάκης δεν παρενέβη στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ…

Πληροφορίες από το Documento

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This