Μιλάει και η Τουρκία για… γενοκτονίες!

Must Read

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter) ότι «το Ισραήλ αργά ή γρήγορα θα πληρώσει το τίμημα αυτής της γενοκτονίας, την οποία πραγματοποιεί εδώ και έναν χρόνο και συνεχίζει ακόμα. Όπως τον Χίτλερ τον σταμάτησε η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο Νετανιάχου και το δολοφονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο». Με λίγα λόγια, κατηγορεί το Ισραήλ για ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων, ενώ ο ίδιος τοποθετείται στην πλευρά του… καλού, που θα πολεμήσει τον εκπρόσωπο του χιτλερισμού στον πλανήτη – ρόλο που αποδίδει στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ. Νετανιάχου.

  • Η θέση μας
    /Εφημερίδα Δημοκρατία

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ έχει ξεχάσει την παροιμία που λέει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Αυτή η φράση, που επαναλαμβάνεται επί αιώνες από τον λαό μας, θα έπρεπε να έχει και ως προσθήκη ότι και στο σπίτι των γενοκτόνων δεν μιλούν για γενοκτονίες.

ΕΙΝΑΙ γελοίο και ταυτόχρονα εξοργιστικό να μιλάει ή να γράφει Τούρκος αξιωματούχος για γενοκτονίες και να κουνάει το δάχτυλο σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο για ζητήματα που άπτονται του ∆ιεθνούς ∆ικαίου και του πανίσχυρου άγραφου νόμου, βάσει του οποίου ξεχωρίζουν οι άνθρωποι από τα κτήνη και τα τέρατα.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ποτέ να λησμονούμε ότι η Τουρκία υπάρχει στον χάρτη ακριβώς επειδή οι ιδρυτές της διέπραξαν γενοκτονίες, εθνοκτονίες, πογκρόμ, λεηλασίες ξένων περιουσιών και κάθε άλλο αποτρόπαιο έγκλημα μπορεί να κατεβάσει ένας νοσηρός νους.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ γενοκτόνησαν τους Έλληνες του Πόντου και της Μικρασίας, τους Αρμενίους, τους Ασσυρίους, ξεπάστρεψαν την ελληνική κοινότητα της Κωνσταντινούπολης, της Ιμβρου, της Τενέδου, εισέβαλαν και κατέχουν περίπου το ήμισυ της Κύπρου, βίασαν, σκότωσαν, έδιωξαν από τις πατρογονικές εστίες τους Έλληνες της Μεγαλονήσου και έχουν διαπράξει τόσα πολλά εγκλήματα που χρειάζονται δεκάδες τόμοι εγκυκλοπαίδειας για να παρατεθούν και να περιγραφούν επαρκώς.

ΟΤΑΝ ο κ. Ερντογάν αναγνωρίσει τις θηριωδίες που έχουν διαπράξει οι πρόγονοί του και η Τουρκία πληρώσει για όσα έκανε, τότε μπορεί να γίνει πειστικός αν μεμφθεί άλλη χώρα για απάνθρωπες πρακτικές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This