Ποιος κάνει πλάκα στον Ανδρουλάκη;

Must Read

Η σημερινή εξέλιξη στη Βουλή, η οποία μάλιστα αποτελούσε πρόταση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κατά μία έννοια είναι ένα ανέλπιστο δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ταυτόχρονα τορπιλίζει τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Αυτό διότι με την μεσολάβηση ομιλιών βουλευτών ανάμεσα στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, ευνοείται ο πρωθυπουργός, καθώς ελάχιστοι θα είναι οι τηλεθεατές που θα κάτσουν να περιμένουν να ολοκληρωθούν οι ομιλίες που θα παρεμβληθούν, έως ότου έρθει η σειρά του επόμενου αρχηγού. Μέχρι σήμερα, υπήρχε άμεση απάντηση από τους αρχηγούς της Αντιπολίτευσης καθώς οι ομιλίες τους γίνονταν αμέσως μετά την ομιλία Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα φυσικά η τηλεθέαση παραμένει υψηλή.

Η συγκεκριμένη πρόταση λοιπόν, βολεύει αφάνταστα εκτός από τον πρωθυπουργό, τους εξωκοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, που ούτως ή άλλως δεν έχουν το δικαίωμα ομιλίας στην ολομέλεια της Βουλής.

Το ΠΑΣΟΚ όμως, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, διαθέτει κοινοβουλευτικό αρχηγό, σε αντίθεση με τον ΣυΡιζΑ, που παραμένει ακέφαλος, ενώ ο τέως προεδρος του, ήταν εξωκοινοβουλευτικός. Γιατί λοιπόν ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχτηκε να υποβληθεί μία τέτοια πρόταση από το ίδιο του το κόμμα; Δεν έχει εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική παρουσία;

Ή μήπως κάποιοι θεωρούν ότι την ερχόμενη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ θα έχει εξωκοινοβουλευτικό πρόεδρο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This