Πρόβλημα πειθαρχίας στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πράγματα στην κορυφή δείχνουν να βαίνουν από το κακό στο χειρότερο

Must Read

Η ΣΗΨΗ της κορυφής της ηγετικής πυραμίδας της χώρας έχει εξαπλωθεί μέχρι τη βάση. Η παρακμή έχει κλονίσει ακόμα και τα θεμέλια που κρατούν όρθιο το κράτος και την κοινωνία. Ο λόγος γίνεται για τις Ένοπλες ∆υνάμεις. Από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πριν από λίγες εβδομάδες, είδαμε υπαξιωματικό και εκπαιδεύτρια των Ειδικών ∆υνάμεων να λαμβάνει μέρος σε σκουπιδοριάλιτι, το οποίο είναι παραγωγή Τούρκου καναλάρχη, φίλου του Ερντογάν.

  • Η θέση μας
    /Εφημερίδα Δημοκρατία

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ είδαμε οπλίτη, που φορούσε κανονικά τη στολή και τον μπερέ με το εθνόσημο, να εκφωνεί σε συγκέντρωση του ΚΚΕ λόγο που αναπαρήγαγε τη γνωστή κομμουνιστική… κασέτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κομματικοποιημένος οπλίτης υπηρετεί σε λίαν προνομιούχο υπηρεσία, η οποία εδρεύει στην καρδιά της Αθήνας.

ΕΙΝΑΙ αποκαρδιωτικό το θέαμα. Οπλίτες και στελέχη των Ενόπλων ∆υνάμεων αξιοποιούνται σαν κομπάρσοι στα φτηνά σόου που ανεβάζουν Τούρκοι καναλάρχες και κόμματα, τα οποία έχουν ξεπεραστεί από την Ιστορία και η ιδεολογία τους προκαλεί απέχθεια και τρόμο σε όσους λαούς έζησαν σε σοσιαλιστικούς «παραδείσους».

ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ειδήσεις με τους κομμουνιστές οπλίτες που εκφωνούν δεκάρικους σε συγκεντρώσεις και τα στελέχη που ξεφτιλίζονται σε ριάλιτι δεν έχουν ως βασικό αίτιο τον πόθο για δημοσιότητα ή εξυπηρέτηση πάσης φύσεως ιδεοληψιών. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι – και εδώ και χρόνια, ειδικά επί κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα πράγματα στην κορυφή δείχνουν να βαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

ΓΙΑ ΤΑ παραπάνω υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις. Ας μη λησμονούμε την ανατίναξη της αποθήκης πυρομαχικών στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο, την… πλημμυρισμένη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, το πολύνεκρο δυστύχημα της ελληνικής στρατιωτικής αποστολής στη Λιβύη και μια σειρά από περιστατικά, που πλήττουν το κύρος των Ενόπλων ∆υνάμεων και θέτουν καίρια ερωτήματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

ΤΕΛΟΣ, πρέπει να τονιστεί πως επιπλέον κακό σε αυτή την υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν μαθαίνουν μόνο οι Ελληνες όσα συμβαίνουν στο στράτευμα. Τα μαθαίνουν και οι… γείτονες, οι οποίοι δεν έχουν και τόσο καλές προθέσεις για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This