Ήρθαν οι κομμουνιστές και μας παίρνουν τα δολάρια!

Must Read

Χτυπούν την νύχτα στην ταράτσα (της Μεγάλης Βρετανίας) τον Παυλάρα, με κατοσταδόλαρα…


Από το Πολυτεχνείο στο ίδρυμα Ροκφέλερ. Από τον Ριζοσπάστη, σε διοικητικό συμβούλιο
παρέα με τον πρώην αμερικανό πρέσβη, τον διαβόητο Τόμας Μίλερ του «βαθέως κράτους»! Του συντονιστή και πρωταγωνιστή στο τεράστιο σκάνδαλο του C4i!

Αυτή είναι η ελληνική τραγωδία. Όπως ακριβώς προκύπτει από την είδηση ότι μετά την Μαρία Δαμανάκη, τώρα και ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας τοποθετήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΑΜΨΑ ΑΕ!

Το βιογραφικό της Μαρίας Δαμανάκη, όπως αναφέρεται στα πρακτικά του ΔΣ της εταιρείας:

Μαρία Δαμανάκη: Από το Πολυτεχνείο, στο ίδρυμα Ροκφέλερ και το διοικητικό συμβούλιο εισηγμένης

Η κραυγή «εδώ Πολυτεχνείο», μετατράπηκε σε χαμηλόφωνες συζητήσεις αβροφροσύνης με τον πρώην πρέσβη Τόμας Μίλερ. Υπό τον άμεσο συντονισμό του τότε Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, επιτήδειοι, σύμβουλοι ασφαλείας και το «βαθύ κράτος» εκμεταλλεύτηκαν τον πανικό που προκλήθηκε από την 11/9 και την απειλή ματαίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, για να επιβάλουν το σκανδαλώδες σύστημα ασφάλειας και παρακολούθησης C4i στην κυβέρνηση Σημίτη…

Το σκάνδαλο έγκειται τόσο στις διαδικασίες ανάθεσης του C4I στην κοινοπραξία SAIC-SIEMENS, στο υπέρογκο κόστος του και κυρίως στο γεγονός ότι αυτό δεν λειτούργησε ποτέ ως ολοκληρωμένο σύστημα, ούτε κατά τη διάρκεια των Αγώνων αλλά και ούτε και πολύ μετά τη διεξαγωγή τους, παρότι ότι κόστισε γύρω στα 260 εκατ. ευρώ. Που τα πληρώσει φυσικά ο ελληνικός λαός, οι προλετάριοι…

Όσο για τον εμβληματικό δημοσιογράφο της αριστεράς και της προόδου, Παύλο Τσίμα, η παράθεση του βιογραφικού του, αρκεί. Από τον Ριζοσπάστη και τον Καλογρίτσα, στις σουίτες του πολυτελέστατου ξενοδοχείο της Αθήνας.

Παύλος Τσίμας: Από τον Ριζοσπάστη, στα σαλόνια της Μεγάλης Βρετανίας..

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This