Η ανατροπή της ανατροπής στον ΣΥΡΙΖΑ – Θρίλερ με την συνάντηση των υποψηφίων

Κάποιοι αρνούνται να εγκαταλείψουν το πολεμικό κλίμα

Must Read

Το σύστριγγλο στον ΣΥΡΙΖΑ με τις ειδήσεις να είναι καταιγιστικές. Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι οι 5 υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος θα συναντηθούν στις 12:30 την Πέμπτη, μετά την αποδοχή της πρόσκλησης Πολάκη από τον Κασσελάκη και την συμφωνία των Φαραντούρη – Γκλέτσου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από πηγές της Κουμουνδούρου, η περιθρύλητη συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς τόσο η άρνηση του επικεφαλής της ΚΟ, Νίκου Παππά, όσο και η απροθυμία του Σωκράτη Φάμελλου να παραστούν δυναμιτίζουν την ειρηνευτική κίνηση του βουλευτή Χανίων.

Το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη για το πόθεν έσχες του είναι για κάποιους στο κόμμα κόκκινη γραμμή και αρνούνται να εγκαταλείψουν το πολεμικό κλίμα.

Το θρίλερ συνεχίζεται…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This