Καρκίνο (καλοήθη) έχει η Αγαπηδάκη!

«Αυτά χαρακτηρίζονται ως ύποπτα ευρήματα»

Must Read

Την αποκάλυψη ότι έχει ύποπτα καρκινικά συμπτώματα έκανε η αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, στην Βουλή! Και μάλιστα, σε συνεδρίαση που αφορούσε στον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, η Ειρ. Αγαπηδάκη μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με το Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» Πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού ανέφερε:

«Ναι, έχω εύρημα το οποίο δεν είναι κακοήθες, αλλά χρειάζεται παρακολούθηση ώστε αν εξελιχθεί σε τέτοιο να το εντοπίσω έγκαιρα».

«Αυτά χαρακτηρίζονται ως ύποπτα ευρήματα» πρόσθεσε η υπουργός.

Μιλώντας με δημοσιογράφους η Ειρ. Αγαπηδάκη σημείωσε ότι «δεν είναι κάτι που με ανησυχεί, είναι πολύ κοινό και χρειάζεται παρακολούθηση».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σίγουρα σε πανάκριβο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο θα πήγε αυτή η συνένοχος της συμμορίας Μητσοτάκη αφού το ΕΣΥ είναι διαλυμένο και διαθέσιμο μόνον για την πλέμπα (έτσι μας αποκαλούν και μας θεωρούν παρακατιανούς όλοι αυτοί οι αλητήριοι της κυβέρνησης).

  2. Περαστικά σας κυρία μου. Αλλά μια και είστε υφυπουργός υγείας προσπαθήστε εσείς τουλάχιστον μήπως και φτιάξτε λιγάκι το ΕΣΥ γιατί ο τηλεαστερας Σπύρος δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί από τις συνεχείς παρουσιάσες τουι στα τηλεοπτικά κανάλια,και όταν βρίσκει λίγο χρόνο για να ασχοληθεί τα κάνει μπαχαλο. Είναι άσχετος και επικίνδυνος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This