Το κυνήγι του «υπουργού με την οφσόρ» ξεκίνησε…

Must Read

Η δράση, φέρνει αντίδραση. Ο φυσικός νόμος, έχει απόλυτη εφαρμογή στην ελληνική πολιτική σκηνή και δη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ήταν επόμενο τα απανωτά χτυπήματα σε υπουργούς για αγορές ακινήτων και χαλιών που όμως έγιναν με ονοματεπώνυμο, να επισύρουν την οργή των στόχων, ειδικά από τη στιγμή που οι επιθέσεις έγιναν με κεντρικό σχεδιασμό. 

Μόνο συμπτωματικό δεν είναι λοιπόν το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες έχουν συγκροτηθεί «ομάδες ερεύνης» από «ιδιώτες» προκειμένου να τεκμηριωθεί η ύπαρξη ανώτερων και ανώτατων κυβερνητικών παραγόντων οι οποίοι κρύβουν παράνομο πλούτο σε εταιρείες με παρένθετα πρόσωπα, συμμετέχουν αφανώς σε σχήματα real estate που απολαμβάνουν προνομιακή μεταχείριση από τους αρμούς τις εξουσίας, πολλές φορές με επώνυμες υπουργικές παρεμβάσεις! 

Άγνωστο εάν τα ευρήματα που θα προκύψουν από την έρευνα δουν το φως της δημοσιότητας ή εάν θα χρησιμοποιηθούν ως μέσο πίεσης για την διασφάλιση πολιτικής και υπουργικής καριέρας.

Το μόνο που είναι βέβαιο είναι πως το κυνήγι του υπουργού με την οφσόρ, ξεκίνησε. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τα κάκαλα θα βρείτε !!! Όσο για τον μεγάλο ηγέτη τον Μητσοτάκη, θα πρέπει να ξεπλένεται το στόμα σας, πρώτα !!! Και μετά το 2027, ο Μητσοτάκης θα ξανά είναι πρωθυπουργός !!! Το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν ξανά γυρίζει πίσω !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This