«Δύσκολο» για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι να είναι «το δεύτερο βιολί»

Must Read

Εκτός από το να παρουσιάσει μια… εικονική πραγματικότητα για την χώρα που κυβερνά ο σύζυγός της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη προχώρησε και σε προσωπική εξομολόγηση, κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στο συνέδριο Economist Impact.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς βιώνει τον ρόλο της ως σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδας, η ίδια δήλωσε ότι «είναι δύσκολο» να είναι «το δεύτερο βιολί». Μάλιστα, υποστήριξε ότι συμβιβάστηκε με το να μένει στο παρασκήνιο: «Δεν παρεμβαίνω στα του πρωθυπουργού. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα έχοντας ένα τέτοιο υπόβαθρο στα οικονομικά και στους οικονομικούς θεσμούς να είμαι το δεύτερο βιολί. Όμως, όταν αποφασίσεις να παίξεις αυτόν τον ρόλο πρέπει να τον κρατήσεις και να παραμείνεις στο παρασκήνιο» δήλωσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε ότι στο παρελθόν επέκρινε στον σύζυγό της για τις επιλογές του, ωστόσο μετά κατάλαβε ότι είναι δύσκολο να είσαι ο…. «μαέστρος»: «Είναι πιο πολύπλοκο όταν είσαι ο πρωταγωνιστής. Όταν είσαι ο μαέστρος. Παλαιότερα επέκρινα πολύ τον σύζυγό μου γιατί κάνει το ένα ή το άλλο, αλλά όταν είσαι μέσα στα πράγματα, όταν είσαι ο μαέστρος μιας ορχήστρας τότε βλέπεις ότι είναι περίπλοκα. Όταν είσαι έξω εύκολα κρίνεις, αλλά όταν είσαι μέσα τότε αυτό είναι δύσκολο» δήλωσε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος μας έφερε… οικονομική και πολιτική σταθερότητα

Όσο για την κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα; H κυρία Γκραμπόφσκι παρουσίασε τη χώρα μας ως… παράδεισο ανάπτυξης, λέγοντας μάλιστα ότι πλέον τα ταλέντα δεν φεύγουν από την Ελλάδα και ότι όσοι έφυγαν, τώρα… επιστρέφουν. «Υπήρχε φυγή ταλέντων, λόγω του πολιτικού περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Αυτοί οι επιχειρηματίες ανακάμπτουν και επανέρχονται στη χώρα για διάφορους λόγους» είπε προσθέτοντας ότι «η εγχώρια επιχειρηματικότητα ανθεί. Υπάρχει οικονομική και πολιτική σταθερότητα, διότι αυτό έλειπε».

Το έχουν διαπιστώσει αυτό άραγε οι Έλληνες πολίτες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες πριν ακόμα τελειώσει ο μήνας; Aν όχι, τότε μας τους ενημερώνει η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. από τα παρασκήνια με επιμέλεια και διακριτικότητα για το κομποδεμα τής οικογένειας. Ξέρει κανείς πότε θα γίνει η δίκη με την Ακρίτα, όπου θα βγάλουν να μετρήσουν τα πόθεν αίσχη τούς;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This