«Αριστερό» σχέδιο άλωσης του πολιτεύματος;

Must Read

Ξαφνικά, όλα αποκτούν νόημα. Ειδικά όταν υπάρχει εμπλοκή του δαιμόνιου Νίκου Παππά, ουδείς μπορεί να μιλήσει για «ανόητες» ενέργειες.

Τι είχε δηλώσει ο «μεταβατικός» πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣυΡιζΑ στην ΔΕΘ; Ότι ο ΣυΡιζΑ δεν πρόκειται να ψηφίσει μη πολιτικό πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ακυρώνοντας έτσι τόσο την ανανέωση της θητείας της Σακελλαροπούλου, όσο και την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Βάλτε τώρα στο κάδρο και τον Τσίπρα που έγινε ξανά της μόδας έπειτα από την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάνη, την οποία έτρεξε να την μαζέψει. Μπορεί μεν να μην υπήρχε απολογητικό τηλεφώνημα σε εμπλεκόμενο πολιτικό για το σκάνδαλο Novartis, Υπήρχε όμως η δημόσια τοποθέτηση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε λόγο για κάποιες «λάθος παραπομπές».

Η συγκεκριμένη αυτή η τοποθέτηση είναι ισχυρότερη από οποιοδήποτε ιδιωτικό τηλεφώνημα απολογίας.

Εάν όλα αυτά συνδυαστούν και με την επίσκεψη του Τζέφρυ Πάιατ, ο οποίος έχει ένα δυσβάσταχτο χρέος απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, αφού τον έπεισε να δεχτεί το «σχέδιο Κοτζιά» (Σχέδιο Πάιατ στην πραγματικότητα) για τις Πρέσπες, υποσχόμενος προφανώς «αιώνια εξουσία», μην απορείτε εάν δείτε τον πρώην πρωθυπουργό, προτεινόμενο για ΠτΔ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Μητσοτάκης θα εξασφαλίσει μία μεγαλύτερη πλειοψηφία από την κυβερνητική, ενώ θα δυναμώσει και τον εκλεκτό του, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος οπωσδήποτε θα καταψηφίσει, για να παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ..
    Τί να αλώσουν αυτοί οι άχρηστοι..
    Ούτε μισή μιζούλα δεν κατάφεραν να τσεπώσουν τέσσερα χρόνια..
    Οτι βγάζανε,πήγαινε το επιτελείο του”συνδικάτου”και τους τά παιρνε με το ζόρι..Τους αφήνανε ξεβράκωτους με τα ψίχουλα και τον παπαδημούλη και τον γιαβρόγλου να ρεζιλεύονται στα κανάλια,για το αν μετά απ τα μνημόνια που ψήφιζαν,ήταν για το καλό της δημοκρατίας ή για το καλό του σόιμπλε..
    Ο άλλος ο μαλάκας..Μιά τετραετία ολόκληρη..ρώταγε τον νικολάκη τον παπά να του πεί αν είναι ακόμα πρωθυπουργός,γιατί του είχε τελείως διαφύγει μιά τέτοια λεπτομέρεια..
    Μόλις το θυμήθηκε,έτρεχε να βραβευτεί κι αυτός απ τα ινστιτούτα να πάρει χαρτί για καλή διαγωγή ..
    ..Θέλει να ξεκουμπιστούν τα μόγγολα της οννέδ απ την κυβέρνηση..Και δέν μπορούν!..
    Παρακαλάνε να δώσουν κυβέρνηση,χώρα,όπως όπως και να φύγουν και βλέπουν αυτούς τους ηλίθιους και δεν πάνε πουθενά!..

  2. Τα πήγαινε έλα στην επικράτεια Μαδουρου η θαλαμηγος στις
    Μαλδίβες
    Τι έχουν γινει; στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αυτα;
    Καποιον Μανώλη Πετσίτη ( μανολο για του φιλους) τι κάνει; όλα μια χαρα;
    Ο κάθε παγιατ δεν είναι δύσκολο να βρει πρόθυμους. Γεμάτη αυτή η πόλη κράτος. Έτσι να κάνει ο σουλτάνος γέμισε το Παναθηναϊκό στάδιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This