Νίκος Αναδιώτης: «Να επανέλθουν οι μαθητικές στολές, να ξεχωρίσουν οι ανήλικες από τις ενήλικες»

Must Read

Αναφορά στη νέα του καθημερινότητά ως ευρωβουλευτής αλλά και στα θέματα της επικαιρότητας έκανε ο Νίκος Αναδιώτης, εκφράζοντας παράλληλα την δική του πεποίθηση σχετικά με το ζήτημα της μαθητικής ποδιάς.

«Ο πρόεδρός μας είναι υπέρ της μαθητικής στολής. Θα μου άρεσε πολύ να επανέλθει όλο αυτό, έτσι θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το θέμα αυτό που παρατηρώ στα κορίτσια 13-14 ετών ίσως στη δική μου γειτονιά αυτό βλέπω, που χειμώνα με κρύο να είναι με ένα φούτερ ανοιχτό και ένα μπουστάκι μόνο», ανέφερε ο ευρωβουλευτής της «Νίκης» και συνέχισε:

«Με τη μαθητική στολή οι μαθήτριες θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν οι ανήλικες από τις ενήλικες».

 

Στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. «Προς το παρόν μένω σε ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες αλλά θέλω να έχω ένα σπίτι εκεί. Δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι, θέλω να έχω τη βάση μου, για να νιώθω πιο ασφαλής. Οι ερωτήσεις που θα κάνω στην Ευρωβουλή θα αφορούν μόνο την Ελλάδα, θα αγωνιστώ για λιγότερα προβλήματα», επεσήμανε ο Νίκος Αναδιώτης και συνέχισε:

«Η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι παραπάνω από του μέσου Έλληνα αλλά δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και τις ανάγκες μας ως οικογένεια, γιατί σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Ρώτησα τη γυναίκα μου αν θέλει να πάμε τα παιδιά σε ιδιωτικό σχολείο ή να μετακομίσουμε στις Βρυξέλλες τώρα που έγινα ευρωβουλευτής και αμέσως ήταν αρνητική».

Κλείνοντας ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Άκουσα κάποιους να αναρωτιούνται πώς μπορούν να εμπιστευτούν εμένα για θέματα ευρωπαϊκά. Ωραία η απορία τους. Πώς γίνεται όμως να έχουν εμπιστευτεί τη διακυβέρνηση της χώρας στον πρωθυπουργό μας, τον κύριο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μπορεί να αντιληφθεί και να κατανοήσει τα δικά μας προβλήματα. Δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί με τις τιμές του σούπερ μάρκετ».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Φοβερή αντιπολίτευση…….υψηλού επιπέδου…….τρέμει ο Μητσοτάκης και όλο το πολιτικό σύστημα.

    Δεν υπάρχει σωτηρία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This