Έβλεπαν την συνέντευξη του Κασσελάκη και έτριβαν τα μάτια τους…

Must Read

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη του τέως προέδρου του ΣυΡιζΑ στην Μάρα Ζαχαρέα. Ήταν η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος οποίος φιλοδοξεί να ηγηθεί ξανά της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είπε κουβέντα για την κυβέρνηση, αλλά αντίθετα αναλώθηκε σε συνεχείς και ανελέητες επιθέσεις κατά των στελεχών του κόμματος που θέλει να ηγηθεί!

Ήταν όπως τότε που παραμυθιάζει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας τους «ψηφίστε με για να ρίξω το Μητσοτάκη». Οι ψηφοφόροι τον πίστεψαν και την πάτησαν. Ο Στέφανος Κασελάκης όχι μόνο δεν έριξε τον Μητσοτάκη, αλλά όταν ο πρωθυπουργός έχανε την δεδηλωμένη κατά την ψήφιση νόμου για το γάμο ομοφυλοφίλων, ο τότε πρόεδρος του ΣυΡιζΑ τον στήριξε, θέτοντας μάλιστα θέμα κομματικής πειθαρχίας! 

Δεν υπάρχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερασπίζεται τον πρωθυπουργό με τέτοια θέρμη και αποφασιστικότητα.

Έπειτα από την χθεσινή του συνέντευξη, είναι πλέον προφανές ότι ο Κασσελάκης είναι αποφασισμένος να  «ρίξει» τον ΣυΡιζΑ και όχι τον Κυριάκο…. Στο Μαξίμου πάντως έτριβαν τα μάτια τους και δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Τέτοια επίθεση στον ΣυΡιζΑ, ούτε τα Τρολ του Μητσοτάκη στα ντουζένια τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ανεκτίμητη ήταν γενικά η προσφορά του Κασσελάκη στην κυβέρνηση όσον καιρό ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όπως φαίνεται συνεχίζεται. Ο Κασσελάκης είχε καταφέρει να μετατοπίσει την πολιτική ατζέντα και τη θεματολογία των ΜΜΕ στις ιδιαίτερες δικές του εμφανίσεις και απολίτικες πράξεις, στο life style κλπ. την ώρα που η κυβέρνηση ασφυκτιούσε από φλέγοντα και σοβαρά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά κατάφερε να διώξει (άμεσα ή έμμεσα) κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μέσα από αυταρχικές και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές να καταβαραθρώσει τα δημοσκοπικά του ποσοστά. Καμιά έκπληξη λοιπόν που συνεχίζει το έργο του. Δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύμμαχο ο Μητσοτάκης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This