Έρχονται δημοσκοπήσεις που θα αποθεώνουν τον Ανδρουλάκη για να ψηφίσει την παράδοση του Αιγαίου!

Must Read

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να περιγραφή γλαφυρά με την φράση «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλέ τα ρούχα του αλλιώς».

Η κατάσταση όμως είναι ακόμα χειρότερη. Ο Νίκος Ανδρουλάκης επανεξελέγη πρόεδρος, παρότι στον πρώτο γύρο τον αποδοκίμασαν 7 στους 10 ψηφοφόρους του κινήματος!

Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία για τους σεφ των δημοσκοπήσεων.

Ετοιμαστείτε λοιπόν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να απολαύσετε δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να «καλπάζει» υπό την νέα ηγεσία, που όμως είναι ίδια με την προηγούμενη!

Γιατί όμως να γίνει κάτι τέτοιο;

Μα ακριβώς επειδή η μειοδοσία που ετοιμάζει ο Μητσοτάκης για το Αιγαίο δεν έχει καμία σχέση με την φαρσοκωμωδία των Πρεσπών, η οποία πέρασε με οριακή πλειοψηφία από τη Βουλή καθώς δεν υπήρχε θέμα εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας.

Η υπογραφή που συνυποσχετικού για την Χάγη, συνεπάγεται την εγκατάλειψη του κυριαρχικού μας δικαιώματος, της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια παντού.

Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αυξημένη πλειοψηφία. Έχοντας λοιπόν τον ΣυΡιζΑ διαλυμένο και ιδεοληπτικό, οι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ είναι απαραίτητες για να ολοκληρωθεί η προδοσία. Είναι βέβαιο ότι τα κομμάτια που προέκυψαν ή θα προκύψουν από τον ΣυΡιζΑ, θα αποθεώσουν την συμφωνία, λέγοντας ότι ακολουθεί τον δρόμο των Πρεσπών!

Γι’ αυτό και θα δείτε το σκάνδαλο των υποκλοπών να σβήνει σφουγγάρι και τον Ανδρουλάκη να συνεργάζεται στενά και θεσμικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να φέρουν εις πέρας το – στην πραγματικότητα – τουρκικό σχέδιο διαμοιρασμού του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. που δεν μπορεί να υποστηριχτεί στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης ; Δικαστήριο είναι ή παράγγα τού ελληνικού πρωταθλήματος ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This