«Πάγωσε» ο Κασσελάκης μόλις ενημερώθηκε για τη δήλωση του Παύλου Πολάκη

Must Read

Έξω από το «Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης» στον Ταύρο είχαν στήσει… καρτέρι οι δημοσιογράφοι, πληροφορούμενοι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε επισκεφθεί το πολιτιστικό κέντρο στην Πειραιώς, για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «18/9».

Οι δημοσιογράφοι τον «βομβάρδισαν» με επίκαιρες ερωτήσεις, ρωτώντας τον, μεταξύ άλλων, για το εάν ετοιμάζει νέο κόμμα, μία συγκεκριμένη, ωστόσο, ήταν εκείνη που τον έκανε να «παγώσει».

«Ο κ. Πολάκης είπε “αυτό το πράγμα δεν θα γίνει πρόεδρος”. Κύριε πρόεδρε απαντάτε κάτι σε αυτό που είπε;», τον ρώτησε μία δημοσιογράφος, με τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σαστίζει και να αναρωτιέται αν όντως άκουσε καλά

  • Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This