Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Όλγας Κεφαλογιάννη!

Ποια είναι η 24χρονη Ι.Σ. που ο Μίνως Μάτσας συστήνει ως βοηθό του

Must Read

Η είδηση ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βρίσκονται προ διαζυγίου ύστερα από τριάμισι χρόνια έγγαμης συμβίωσης και την απόκτηση των δίδυμων παιδιών τους είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στους χώρους του θεάματος και της πολιτικής πριν από μερικές εβδομάδες. Η «Espresso» φέρνει σήμερα στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την 24χρονη πέτρα του σκανδάλου, για την οποία ο μουσικοσυνθέτης έβαλε «βόμβα» στον γάμο και στην οικογένεια που έφτιαξε με την υπουργό Τουρισμού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», η νεαρά Ι.Σ., για την οποία ο συνθέτης και στιχουργός τίναξε στον αέρα τον γάμο του (μάλιστα, εμφανίζεται και ως βοηθός του), σπούδασε Μουσική και Καλές και Παραστατικές Τέχνες σε αμερικανικό κολέγιο της Αθήνας. Η αγάπη της στη μουσική και στις τέχνες είναι, άλλωστε, έκδηλη στο προφίλ της στο facebook, στο οποίο συχνά πυκνά «μοιράζεται» στιγμές από συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα που φέρουν την «υπογραφή» του παντρεμένου μέχρι πρότινος εραστή της, όπως η συναυλία που έγινε στο Ηρώδειο πριν από ενάμιση μήνα με τη συμμετοχή γνωστών τραγουδιστών. Την ίδια ώρα, στην προσωπική σελίδα της νεαρής υπάρχουν φωτογραφίες που τη δείχνουν σε μικρότερη ηλικία να παίζει ντραμς ή να τραγουδάει εκστασιασμένη μπροστά από ένα μικρόφωνο (σ.σ.: στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε μουσικές παραστάσεις της σχολής της, παίζοντας ηλεκτρικά πλήκτρα και κάνοντας εφεδρικά φωνητικά), κάτι που μπορεί να σημαίνει πως ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια. Ενα όνειρο που, όπως φαίνεται, δεν αποκλείεται να γίνει μια μέρα πραγματικότητα στο πλευρό του γνωστού μουσικοσυνθέτη, που δίχως να λογαριάσει τίποτα, ούτε την ίδια του την οικογένεια, τίναξε στον αέρα τον γάμο του με την υπουργό!

Με βλοσυρό βλέμμα ο συνθέτης στην Ευελπίδων

Στο αντίποδα, η Ολγα Κεφαλογιάννη, προσπαθώντας να μαζέψει τα συντρίμμια, της μετά το σκάνδαλο της παράνομης σχέσης του συζύγου της, προσπαθεί να διαφυλάξει τη δική της ψυχική ηρεμία, αλλά πρωτίστως των παιδιών τους. Η ίδια μάλιστα χθες εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου επρόκειτο να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε σε βάρος του «άμυαλου» μουσικοσυνθέτη, με τα οποία ζητά την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των ανηλίκων.




Εκεί βρισκόταν και ο Μίνως Μάτσας, με τον οποίο φυσικά, μετά όσα της έκανε, δεν αντάλλαξε ούτε ματιά! Τελικά, η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, με την υπουργό να δηλώνει νωρίτερα στις τηλεοπτικές κάμερες, με φωνή σπασμένη από τη συγκίνηση: «Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά ηλικίας τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά…» Παράλληλα, τόνισε ότι «οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης»!

Η υπουργός με μαύρα γυαλιά στην Ευελπίδων

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα ασφαλιστικά μέτρα που υπέβαλε η Όλγα Κεφαλογιάννη, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για μία 24χρονη που μπήκε ανάμεσά τους και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό τους. «Στις 2 Σεπτεμβρίου είχε μία συναυλία (ενν.: τον εν διαστάσει σύζυγό της) κι εγώ ήμουν δίπλα του, όπως πάντα. Μετά το τέλος της συναυλίας ακολούθησε δεξίωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της δεξίωσης ο Μίνως Μάτσας περιέφερε και σύστηνε την 24χρονη βοηθό του, την οποία είχε προσλάβει λίγους μήνες πριν, προκαλώντας εντύπωση στους παρευρισκομένους η υπέρμετρη οικειότητα που ο ίδιος της έδειχνε» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ενώ σε άλλο σημείο της περιγράφονται όσα έγιναν στην πρεμιέρα μίας ταινίας, στην οποία ο Μίνως Μάτσας πήγε χωρίς την Ολγα Κεφαλογιάννη, καθώς εκείνη αδυνατούσε να παρευρεθεί. Ωστόσο, την επομένη η υπουργός πληροφορήθηκε εμβρόντητη ότι ο μουσικοσυνθέτης συνοδευόταν από τη μελαχρινή βοηθό του!




«Την επόμενη ημέρα τον ενημέρωσα ότι γνωρίζω για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τη βοηθό του, την οποία εκείνος δεν αρνήθηκε. Σκέφτηκα τις ευθύνες απέναντι στα ανήλικα παιδιά μας και του ζήτησα να διακόψει αυτή τη σχέση και να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε τη δική μας» επισημαίνεται στα ασφαλιστικά μέτρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο η υπουργός βρισκόταν στο Τόκιο, ο Μίνως Μάτσας της ζήτησε μέσω sms να χωρίσουν και την ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του. Ερμηνεύοντας τη στάση του εν διαστάσει συζύγου της η Ολγα Κεφαλογιάννη αναφέρει ότι ο ίδιος επιθυμούσε όσο το δυνατόν ταχύτερα να αφιερωθεί στη νέα του σχέση, καθώς «αντιμετώπιζε πλέον την οικογένειά μας ως μία εκκρεμότητα, η οποία θα έπρεπε άμεσα να επιλυθεί», όπως τονίζει.

Τέλος, υποστηρίζει πως είχε ζητήσει από τον Μίνωα Μάτσα, προτού φύγει για το ταξίδι στην Ιαπωνία, να σεβαστεί την ίδια και τα δίδυμα παιδιά τους, καθώς είχαν αρχίσει οι ψίθυροι για τη φερόμενη εξωσυζυγική του σχέση. Ωστόσο εκείνος κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τη νεαρή 24χρονη βοηθό του όσο απουσίαζε η ίδια. «Στην Κωνσταντινούπολη έμαθα ότι είχε διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση και έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε ανακοίνωση» τονίζεται στην αίτηση. Τέλος, επισημαίνεται ότι «ο Μίνως Μάτσας εμφανιζόταν σε εστιατόρια της Αθήνας και επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την ιδιαιτέρα του»!

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δείτε επίσης:

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Περνάει κρίση ο γάμος μου – Πρωταρχικό μέλημα το συμφέρον των παιδιών μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This