Βραβείο προσφοράς στη Νατάσα Παζαΐτη

Must Read

Η Ενωση Γυναικών Γλυφάδας ΕΜΕΙΣ βράβευσε προχθές τη γιατρό και σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, παρουσία φυσικά του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετείχα στην εκδήλωση της Ενωσης Γυναικών Γλυφάδας ΕΜΕΙΣ και αποδέχτηκα τη βράβευση για το επιστημονικό μου έργο και την αδιάκοπη προσφορά μου στον τομέα της υποστήριξης των γυναικών που δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Αυτή η βράβευση είναι μια αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι μαζί για να προσφέρουμε στήριξη, ενημέρωση και αλληλεγγύη σε όσες γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με αυτήν την ασθένεια. Είναι για μένα ιδιαίτερη χαρά να συνεχίζω το έργο μου και να είμαι μέρος αυτής της μάχης, δίνοντας ελπίδα και δύναμη σε κάθε γυναίκα που χρειάζεται υποστήριξη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, παραλαμβάνοντας το βραβείο της η γιατρός Νατάσα Παζαΐτη.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This