Στις 29 Ιανουαρίου ο πανικόβλητος Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη-Βατερλό στον Αντώνη Σρόιτερ με την οποία γκρεμίστηκε κάθε αφήγημα, κάθε παραμύθι, κάθε ψέμα που έχει ξεστομιστεί από τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή του για το έγκλημα των Τεμπών.
Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά και με βάση της εξελίξεις που έχουν υπάρξει, θα μπορούσε να πει κανείς ότι κάποια κομμάτια της συνέντευξης αυτής ήταν «προφητικά».
Ή θα μπορούσε να επισημάνει με τον δέοντα θαυμασμό ότι οι ευχές του κ. Μητσοτάκη γίνονται πραγματικότητα. Από κάποιο τζίνι ίσως, ακόμα και από το ίδιο το σύμπαν (που κι αυτό συμπτωματικά συνωμοτεί).
Ή αν κάποιος ήταν κακεντρεχής με κατάπτυστα κίνητρα και επιθυμούσε το κακό της εθνοσωτήριας Κυβέρνησης, θα σχολίαζε ότι οι επιθυμίες του Πορφυρογέννητου Ανώτατου Άρχοντα είναι διαταγές και εκτελούνται πάραυτα.
- Τι είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 29/1:
«Και τι, νομίζετε ότι η Αστυνομία δεν εμπλέκεται; Όταν πηγαίνει ένα βίντεο… Ποιος σας είπε ότι δεν έχουν πάει βίντεο; Δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια γι’ αυτά. … Και θα ήλπιζα, θα ήλπιζα πράγματι και δεν το ξέρω, στον φάκελο του Εφέτη Ανακριτή να υπήρχε επιτέλους ένα βίντεο από αυτό το τρένο, για να βλέπαμε στο κάτω-κάτω της γραφής αν στα ανοιχτά βαγόνια μετέφερε λαμαρίνες ή και κάτι άλλο».
“Θα ήλπιζα, θα ήλπιζα πράγματι και δεν το ξέρω, στο φάκελο του εφέτη Ανακριτή να υπήρχε επιτέλους ένα βίντεο από αυτό το τρένο και να βλέπαμε στον κάτω κάτω της γραφής, αν στα ανοιχτά βαγόνια μετέφερε λαμαρίνες ή και κάτι άλλο…”
Και η ευχή του είχε τόσο πάθος που έπιασε τόπο!… pic.twitter.com/CsbywnfyNo
— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) February 8, 2025
Και ομως ο #Μητσοτακης στον #Σροιτερ ειχε προετοιμασει το εδαφος (οπως εκανε κ ο Υφυπουργος Μεταφορων Οικονομου) για τα νεα #βιντεο που ερχονται.
evangian📹2:00 #Μητσοτάκης #πορτοσαλτε #Καπερναρος #τεμπη_εγκλημα #Τεμπη #Τεμπη_συγκάλυψη #κυβερνηση_συμμορια #κυβέρνηση_μητσοτάκη pic.twitter.com/YKGBNyw48N
— antonis kelaidonis (@antonkelaidon) February 8, 2025
- Τι έγινε γνωστό στις 7/2;
Το υλικό που παραδόθηκε στον Εφέτη Ανακριτή Σωτήρη Μπαϊκάμη την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και περιλήφθηκε στη δικογραφία της υπόθεσης, είναι τρία νέα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας από κάμερες ασφαλείας σε τρία διαφορετικά σημεία του σιδηροδρομικού δικτύου.
Στα βίντεο, σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρεία που έχει αναλάβει τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του ΟΣΕ και παρέδωσε στον Ανακριτή το νέο υλικό, «δεν φαίνεται τίποτα πάνω στις πλατφόρμες. Έχουν μόνο λαμαρίνες οι τρεις πλατφόρμες και μετά ακολουθούν τα βαγόνια κοντέινερ. Τα σημεία αυτά από τα βίντεο είναι πριν το σημείο της σύγκρουσης. Ό,τι βρέθηκε τα πήγαμε στον ανακριτή. Δείχνουν πώς ακριβώς ήταν η αμαξοστοιχία και τι μετέφερε. Αυτά που φαίνονται είναι στις πλατφόρμες. Δεν υπάρχουν δεξαμενές».
Δείτε επίσης:
- Τέμπη: Δήλωση του δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου για την παράδοση των νέων βίντεο στον ανακριτή
- Σοκ από την αποκάλυψη του Νίκου Πλακιά: «Υπάρχει και τρίτο σημείο που πέταξαν τα χώματα!»
- Κόλαφοι οι Βασίλης Κοκοτσάκης και Εμμανουήλ Παπαδάκης για τα νέα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών!
- Τέμπη: «Καμία αξία» δεν έχουν τα νέα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που βρέθηκαν ως εκ θαύματος
Κάτι ψιλιαστικα , ( Bolivar )για αυτό έγραψα “”για πλάκα””, αλλά δεν τό τελειώνεις καλά.Ηθελε λίγο περισσότερο “”δούλεμα”””, τό τελείωμα για νά τό καταλάβουμε ΟΛΟΙ.
Δεν είμαστε καθόλου καλά. Δεν έκανε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ , μόνο την χώρα μας Μπανανία, έκανε και στους κατοίκους της ΛΟΒΟΤΟΜΉ.
Αν δεν είναι τρολ της Διευθαρμενης,ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΗΣ , ποινικής ΜΑΦΙΑΣ πού κυβερνάει , ή δεν κάνει πλάκα Με αυτά πού γράφει. ( Bolivar ) Τότε υπάρχει έντονο πρόβλημα, και σίγουρα γίνονται πειράματα ΛΟΒΟΤΟΜΉΣ στους ιθαγενείς τής Μπανανίας.
Αχ βρε ΠΑΎΛΟ δεν κατέβηκες τήν δεύτερη Κυριακή νά έχουμε τώρα ΠΡΌΕΔΡΟ πού θά τόν τρεμαν όλα τα ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΜΌΓΙΑ.
Φυσικά και τους τρολαρω , φιλτατε .. αυτό είναι το παραμύθι τους για να παίρνουν της εξουσία.!!!
Ναι αλλά είναι οι καλύτεροι πατριώτες και οι πιο πιστοί χριστιανοί!!! Φτιάχνουν την χώρα μετά την καταστροφή που έφεραν οι ψευτοαριστερων με την βοήθεια του θεού. Προστατεύουν το έθνος μας από τους εσωτερικούς εχθρούς , τους ψεκασμενους!!!
Πόσο ξεφτιλισμενοι…
Πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας..
Με πόσο κόπο προσπαθούν να συγκαλύψουν το έγκλημα..