Πανό για τα Τέμπη στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά

«Δολοφόνοι – Η δικαιοσύνη κερδίζεται στον δρόμο»

Must Read

Ένα τεράστιο πανό κρέμασαν την Παρασκευή στο κτήριο όπου στεγάζεται το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά. Με σύνθημα «Δολοφόνοι – Η δικαιοσύνη κερδίζεται στον δρόμο» οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη διαμαρτυρήθηκαν με αυτόν τον τρόπο στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αδελφής του πρωθυπουργού.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αφού έγινε αυτό στο άντρο των εθνοπροδοτών Μητσοτάκηδων μέσα στα Χανιά, έχουμε ελπίδες ανάκαμψης και ίασης ως λαός από την ηττοπάθεια, την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο, το ατομικό βόλεμα και τον στείρο κομματισμό.

  2. Συγχαίρουμε αυτούς που το τοποθέτησαν “στην φωλιά του φιδιού”, η ασυνείδητη, αδίστακτη, άπληστη Ντόρα ουδέποτε ένιωσε θλίψη, λύπη ΚΑΙ για τα θύματα των Τεμπών, αφού είναι ψυχρόαιμο ερπετό όπως και όλη η συμμορία Μητσοτάκηδων με τους ημετέρους τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This