Προβληματισμός και ανησυχία ψιθυρίζεται ότι επικρατεί τόσο στο προεδρικό περιβάλλον όσο στο Μέγαρο Μαξίμου για την Πέμπτη 13 Μαρτίου, ημέρα ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα.
Πρωτίστως στη Βουλή για το αν θα παρευρεθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και οι βουλευτές των κομμάτων και τι δηλώσεις θα κάνουν στα ΜΜΕ.
Επίσης στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου θα κατατεθεί στεφάνι, μήπως υπάρξει αντίδραση από συγκεντρωμένους.
Όταν θα ορκιστεί ο Τασούλας γλάστρα της ντιμοκρατίας θα περνάω έξω από την οικία του και θα αφήνω κάτω ροχάλα διακριτικά και λίγο μακριά γιατί θα έχει μπάτσους
— Νίκος 🇵🇸 #FreePalestine (@NikSfikas) March 8, 2025
Μάλιστα εμπρηστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αυτή που επισυνάπτουμε, έχει θορυβήσει το Μαξίμου που ψάχνει τρόπους για να προστατεύσει τον θεσμό…
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Στο «μυαλό» του Μητσοτάκη: Σαρωτικός ανασχηματισμός την επόμενη εβδομάδα;
- Η πρώτη κοινή εμφάνιση της πρώην και του επόμενου…
- Δημοσκόπηση «κόλαφος» για Τασούλα
ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ αστραπές δεν φοβάται. Μόνο που όλοι σας είσθε ΑΚΑΘΑΡΤΟΙ. ΟΛΟΙ! Αυτή είναι η διαφορά μας.
Λευκη διαμαρτυρια παντου και μπουκοταζ σε οσες εταιρειες διαφημιζονται σε εκπομπες των δοτων δημοσιογραφων! Αν δεν ματωσουν οικονομικα δεν θα καταλαβουν το λαο! Εμεις τους πληρωνουμε!
Δεν πρέπει να εκλέγεται ΠτΔ με το 51% των μελών της Βουλής διότι έχουν εκλεγεί με το καλπονοθευτικο σύστημα….που κάνει το 33% ….πλειοψηφία….
Πρέπει να απαιτειται τουλάχιστον το 70-80 % για να είναι όντως ο ΠτΔ….ΟΛΩΝ των Ελλήνων…..
Θεσμός με λαμπόγιαλα δε γίνεται. Θέλει αρετή και τόλμη!
Αυτοί που παριστάνουν τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος είναι διορισμένοι δηλαδή οι Πρόεδροι της “Δημοκρατιας” είναι Δοτοι. Επομένως εκτελούν εντολές των αφεντικών τους. Τέτοια παραβίαση του Συντάγματος που γίνεται, από το 2010 και μετά εγώ δεν άκουσα κανέναν προεδρεύοντα να διαφωνεί. Κακώς τους έχουμε και κακώς τους πληρώνουμε. Άχρηστοι είναι!
Η ΝΔ έχει εξευτελίσει τον θεσμό. Όρισε δικτατορικά στο ανώτατο αξίωμα ένα κομματόσκυλο που έκανε τα πάντα να συγκαλύψει το νεοδημοκρατικό έγκλημα στα Τέμπη.
Ο λαός δεν πρόκειται να τον συγχωρήσει ποτέ.
Θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο σιχαμένος ΠτΔ. Αν είχε λίγο μυαλό και περισσότερα α….δια, θα είχε ήδη παραιτηθεί. Όμως όπως όλοι οι συνάδελφοι του στο συνδικάτο εγκλήματος, είναι ένα θρασύδειλο υποκείμενο, ένα τίποτα που ανελιχθεί ως σφογγοκωλάριος ενός Τουρκόδουλου Πρωθυπουργού.
ας προσεχατε τι ψηφιζατε !!! μετα την απομακρυνση απο την καλπη ουδεν λαθος αναγνωριζεται !!! κερδαω και αλλαχου ακμαπρ !!!
Κανένα κόμμα στο κυνοβούλιο, μόνοι τους τον διόρισαν τον Χαζούλα, ας τον τρώνε στη μάπα.
αλλα εσεις πλερουα τον Χαζουλα τον υπογραφουλα !!!
Ας διόριζαν τα άλλα κόμματα . Τι δεν μπόρεσαν ?