Πού είχε το μυαλό του ο Κυριάκος;

Πάντως στις φορολογικές δηλώσεις δεν το είχε

Must Read

Η χθεσινή (9/4) επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΑΑΔΕ με αφορμή τη διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, πήρε πολύ μεγάλη έκταση στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία την προώθησαν σαν να ήταν κάτι πολύ σημαντικό.

Φαίνεται όμως ότι ο Πρωθυπουργός είχε διαφορετική άποψη, καθώς διάφορα πλάνα τον έδειχναν σαν να είχε αλλού το μυαλό του. Σαν να σκεφτόταν κάτι άλλο και όχι τα όσα αφηγούνταν ο Γιώργος Πιτσιλής.

Όσο για το τι μπορεί να ήταν αυτό που σκεφτόταν; Άβυσσος το μυαλό του Κυριάκου…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This