Η «Ομάδα Αλήθειας» συνεχίζει ακάθεκτη!

Αμετανόητοι παρά τις αποκαλύψεις δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα!

Must Read

Παραμένοντας «πιστή» στο… θεάρεστο έργο της και παρά τις σαρωτικές αποκαλύψεις, η «Ομάδα Αλήθειας» δεν κρατά ούτε τα προσχήματα, συνεχίζοντας την αποθέωση και την εξύψωση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και γιατί να κρατήσει τα προσχήματα άλλωστε; Σάμπως θα υποστεί καμιά συνέπεια;

Στη… σταυροφορία που διεξάγει η «Ομάδα Αλήθειας», πανηγυρίζει για το ότι το είδωλό της «γίνεται ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας στα 51 χρόνια της Μεταπολίτευσης». Έτσι έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Αυτό που ξέχασε όμως να γράψει, είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ ψήφων όλων των εποχών στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.

Ένα ρεκόρ που όπως αναμένεται, θα το γκρεμίσει ο ίδιος στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η ομάδα παπατζας θα κάνει βίντεο και για αυτά που είπε ο Κουλης και δεν τα έκανε? Τι έγινε με την αυξηση του επιδόματος ενοικίου? Θα ήταν 125 ευρώ, από 70! Γιατί δεν το έκανε? Θα βγάλετε βίντεο με την συνέντευξη τυπου, που έγιναν οι ανακοίνωσεις?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This