Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μαγειρεύει και στην ιδιωτική του ζωή, οπότε δεν του κακοφάνηκε όταν χρειάστηκε να βάλει ποδιά, για να μαγειρέψει για τους αστέγους της πόλης του.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέλαβε ρόλο σεφ και έφτιαξε σαλάτες, αλλά και τον κιμά για τους μουσακάδες. Η προετοιμασία των γευμάτων έγινε στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» και συμμετείχαν η πρόεδρος Ιωάννα Σπανού και το προσωπικό του βρεφοκομείου.
«Αισθάνομαι πολύ ωραία να βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα στις μαγείρισσες, στις εθελόντριες, στις εργαζόμενες και στους εργαζομένους στον “Άγιο Στυλιανό”. Μαγειρεύουμε για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, τους αστέγους, τους απόρους. Χαίρομαι και εγώ σήμερα που ασχολούμαι μαγειρεύοντας, κάτι που αγαπάω πάρα πολύ», τόνισε ο Ζέρβας.
Ψωμάκια, σαλάτες, τυριά, μουσακάς και πολλά γλυκά ήταν ανάμεσα στο μενού για τους πονεμένους αυτούς συνανθρώπους μας που δεν είναι και λίγοι στη Θεσσαλονίκη, με την συμπρωτεύουσα να έχει παρόμοια ποσοστά αστέγων με την Αθήνα.