Αντιστράτηγος επιτίθεται στη Δόμνα Μιχαηλίδου!

Must Read

Άστραψε και βρόντηξε μέσω κειμένου του στο FB o επίτιμος αντιστράτηγος – πρώην βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Άγγελος Πνευματικός, εναντίον της Υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, για απόψεις που φέρεται να είχε εκφράσεις σε παρουσίαση βιβλίου για όσους είχαν αντισταθεί στην επταετία.

Ιδού το κείμενο- φωτιά του Κ. Πνευματικού:

“Κυρία Ντόμινα Μιχαηλίδη
Δεν σας γνωρίζω και ούτε θέλω να σας γνωρίσω.
Είμαι ένας αγωνιστής κατά της Χούντας των συνταγματαρχών και επειδή μου κάνατε την τιμή να με συμπεριλάβετε στους «Ψυχικά νοσούντες» πιστεύω ότι έχω την υποχρέωση να σας συστηθώ και σεις την υποχρέωση να με ακούσετε.
Είμαι ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού που η πατρίδα τον τίμησε με τον βαθμό του Επιτίμου Αντιστρατήγου.
Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, που ο Λαός της Εύβοιας τον τίμησε, εκλέγοντάς τον πρώτο βουλευτή και τον έστειλε αντιπρόσωπό του στο Πρώτο Μεταδικτατορικό Κοινοβούλιο.
Αξιωματικός ών, πιστός στον όρκο μου, αντέδρασα κατά των σφετεριστών της εξουσίας, με συνέλαβαν, με βασάνισαν, με έστειλαν στο Στρατοδικείο και με καταδίκασαν σε πολυετή κάθειρξη.
Έμεινα σε κλειστή φυλακή έξι συνεχή χρόνια
Εσείς έχετε καμία εθνική περγαμηνή; Καλόν θα ήταν να την γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό Λαό.
Σας επιστρέφω την ύβριν, μαζί με όλα όσα φιλοσοφικά και ακατανόητα εκφράσατε, για άτομα και ομάδες, στην παρουσίαση του βιβλίου.
Στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς οι αγωνιστές δεν εξέφραζαν κόμματα αλλά τα ιδεώδη της Δημοκρατίας και μόνο. Μετά την απελευθέρωση από τη χουντική σκλαβιά, ο κάθε ένας ακολούθησε τον πολιτικό του δρόμο.
Χάρις στον Αγώνα των πολεμίων της Χούντας. το αίμα, τα δάκρυα και τον ιδρώτα, των αγωνιστών είσαι σήμερα υπουργός, Άν μη τι άλλο οφείλεις να σεβαστείς τις θυσίες και να μη τολμήσεις να παρουσιαστείς στη γιορτή της Δημοκρατίας, στην οποία δικαιούνται να ευρίσκονται μόνο οι αγωνιστές και οι πιστεύοντες στους αγώνες για τη Λευτεριά
Τα κόκαλα των Αγωνιστών του 21, και των ηρώων του 40 θα τρίζουν στο άκουσμα των υβριστικών σου θέσεων γιατί αυτοί θυσιάστηκαν για την πατρίδα τη θρησκεία και τη Λευτεριά.”

Η παρέμβαση του Απόστολου Δοξιάδη

Να σημειώσουμε ότι ο Απόστολος Δοξιάδης με μια εκτενή ανάρτηση στο facebook εξηγεί ότι αυτά που είπε η κυρία Μιχαηλίδου αποτελούν ουσιαστικά δικά του λόγια από το βιβλίο, μιλά για κακόβουλη αναπαραγωγή και για μονταρισμένο βίντεο που αναρτήθηκε για να της γίνει σφοδρή επίθεση.

«Η αναφορά στην ψυχική νόσο είναι δική μου» αποσαφηνίζει και υπογραμμίζει «εμένα σχολίαζε μιλώντας. Mea verba. Δικά μου λόγια είπε, και βρήκε τον μπελά της».

«Αν είναι παλικάρια ας χτυπήσουν εμένα»
Στην κατακλείδα της ανάρτησης μάλιστα ξεσκεπάζει ο Απόστολος Δοξιάδης όλους αυτούς που κάνουν κριτική εσχάτως για το γεγονός ότι είναι μικρός ο αριθμός των γυναικών που συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα, λέγοντας ότι πρώτοι αυτοί επιτίθενται με αυτό τον τρόπο σε μια νέα γυναίκα υπουργό. «Οι άνδρες που το κάνουν είναι άνανδροι. Όσοι θέλουν να κάνουν τα παλικάρια λοιπόν, ας χτυπήσουν εμένα».

Λέει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Δοξιάδης: «Τα λόγια της Δόμνας που αναπαράγονται τώρα από αντιπολιτευόμενες εφημερίδες και σχολιαστές, εκτός περιεχομένου και με κακόβουλο τρόπο, ειπώθηκαν σε εκείνη ακριβώς την εκδήλωση. Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε μονταρισμένο για την επίθεση εναντίον της, φαινόμαστε συνεχώς πλάι της, ο Σταύρος Τσακυράκης και εγώ. Για μας ήρθε. Εμείς την καλέσαμε.

Τα συγκεκριμένα λόγια της που κακόβουλα απομονώθηκαν, αποτελούν στην παρουσίαση σχόλιο σε δικό μου κείμενο μέσα στο βιβλίο (η μορφή του είναι διάλογος), τα οποία η Δόμνα σχολίασε ελεύθερα. Η δε αναφορά στην ψυχική νόσο είναι δική μου, όχι δική της. Σχολιάζοντας εκείνη κάτι που υπήρχε στο βιβλίο, δεν είχε κανένα λόγο να δώσει έκταση ή να αναπαράγει το σχόλιό μου επακριβώς–αυτό ήταν το θέμα της εκδήλωσης: το βιβλίο, που υπήρχε και ήταν εκεί. Εμένα σχολίαζε μιλώντας. Mea verba. Δικά μου λόγια είπε, και βρήκε τον μπελά της».  Ο Απόστολος Δοξιάδης ανήρτησε και το κείμενο από το βιβλίο που διάβασε η Δόμνα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This