Ο Μητσοτάκης «πάγωσε» τον Άδωνι και ο Λιάτσος έδειξε το SMS… on air! (video)

Must Read

Τους πανηγυρισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη στο ΣΚΑΪ, για τη διαχείριση της πανδημίας τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στον ρυθμό αύξησης των θανάτων από τον κορωνοϊό, έσπευσε να αδειάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή. Σε κατάσταση αμόκ, ο Άδωνις χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι και ούρλιαζε ότι η χώρα τα πηγαίνει καλύτερα από το… Βέλγιο.

Άδειασμα από Μητσοτάκη

«Αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε μόνο με σεμνότητα και ταπεινότητα, με εγκράτεια, με αυτοσυγκράτηση, χωρίς ακρότητες, με αυτοκριτική όποτε αυτή είναι επιβεβλημένη και με μία διαρκή επιθυμία να γίνουμε καλύτεροι» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης.

Την ίδια μέρα που οι δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ δέχτηκαν σφοδρή κριτική, ο  Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε κακήν κακώς να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή του, στην εκπομπή «Kontra24» με τον Αιμίλιο Λιάτσο. Ο δημοσιογράφος φανερά ενοχλημένος, διάβασε στον αέρα της εκπομπής το μήνυμα που έστειλε στον υπουργό αλλά και την απάντηση που έλαβε. «Φίλε εγώ δεν τα κάνω αυτά» έγραψε στην απάντηση του, αφήνοντας να εννοηθεί, όπως συμπέρανε και ο δημοσιογράφος ότι κάποιος στο Μαξίμου… του τράβηξε το αυτί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This