Tσίπρας: «Νομοθετούν σαν τον κλέφτη μέσα στη πανδημία» (video)

«Περνάνε νομοσχέδια “χωρίς να ανοίξει μύτη»

Must Read

Πυρά εξαπέλυσε για τις τροπολογίες κάτω από το χαλί ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο κατηγόρησε τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι «νομοθετεί σαν τον κλέφτη» εκμεταλλευόμενη την πανδημίας.

«Αυτό που συμβαίνει με την κοινοβουλευτική διαδικασία, νομίζω ότι υπερβαίνει τα όρια. Και δεν αναφέρομαι στο παρόν νομοσχέδιο με τις λεγόμενες Χριστουγεννιάτικες τροπολογίες. Αναφέρομαι στον τρόπο και στη μέθοδο που έχει επιλέξει η κυβέρνηση για να νομοθετεί, όχι μόνο παραμονές Χριστουγέννων, ιδιαίτερα μετά την πανδημία, σαν τον κλέφτη. Αλλά το πράγμα έχει ξεφύγει και είναι γενικευμένο. Η Βουλή λειτουργεί υπό καθεστώς εκτάκτων συνθηκών, δίχως διαβούλευση, δίχως δημοσιότητα εξυπηρετήσεις σε συμφέροντα, που σε άλλες περιπτώσεις θα προκαλούσα αντιδράσεις ακόμα και στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για τροπολογίες της τελευταίας στιγμής για να εξισωθούν τα τα πτυχία ΑΕΙ με απόφοιτους κολλεγίων: «Έχουμε βρει μια “φάμπρικα” και περνάνε νομοσχέδια “χωρίς να ανοίξει μύτη”. Δεν είστε κυβέρνηση των αρίστων, αλλά κυβέρνηση των αχρήστων», τόνισε μεταξύ ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This