Μητσοτάκης στην Πολιτική Προστασία: Σήμερα ευρεία σύσκεψη για τις φωτιές στην Αττική

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός αναχωρεί για τις Βρυξέλλες

Must Read

Ευρεία σύσκεψη σήμερα, Δευτέρα 24/5 υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Πυροσβεστικής για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Στη 13:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την έδρα της Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, εκεί όπου θα συμμετάσχουν στην κυβερνητική σύσκεψη, επίσης, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και οι 11 δήμαρχοι των 18 περιοχών της Αττικής που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας για την άμεση δρομολόγηση έργων μείωσης του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Το απόγευμα, ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου θα λάβει μέρος στις εργασίες της διήμερης έκτακτης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This