Κράτος – φέουδο Μητσοτάκη!

Σεισμός από τον αριθμό αλλά και τα καθήκοντα των μετακλητών που παραπέμπουν σε αυλή του μεσαίωνα!

Must Read

Με μία έρευνα – σοκ η κυριακάτικη Δημοκρατία αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει στην δημόσια διοίκηση τα τελευταία δύο χρόνια. Απίστευτα γεγονότα από μία κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση κατακεραύνωνε τον θεσμό των μετακλητών και το κράτος – τέρας που λειτουργεί εις βάρος της κοινωνίας και της ελεύθερης οικονομίας.

Ως κυβέρνηση λοιπόν, ο Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του όχι μόνο έκαναν τα αντίθετα από αυτά που υπόσχονταν προεκλογικά, αλλά έχουν δημιουργήσει στην κυριολεξία ένα παράλληλο κράτος που λειτουργεί με χειρότερες παθογένειες από αυτές που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, καθώς οι προσλήψεις που έχουν γίνει δεν υπόκεινται σε καμιά διαδικασία αξιολόγησης και γίνονται αποκλειστικά με κριτήρια Μητσοτάκη!

Πλήθος διορισμών από το παράθυρο, με μηδενικά κριτήρια και απίστευτα βιογραφικά! Σαν τον αστυνομικό που είχε από ταχθεί με βαρύτατες κατηγορίες από το σώμα και τον συναντήσαμε ουρανοκατέβατο σύμβουλο υπουργού!

Διαβάστε αύριο στην κυριακάτικη Δημοκρατία την αναλυτική έρευνα που θα σας κάνει να φρίξετε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This